Macedònia de xocolata blanca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita de temporada i de proximitat té un gust i una aroma més intensos ja que ha madurat a la planta, això també li atorga altres propietats nutritives.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 80 g xocolata blanca per fondre  

    200 ml llet de coco  

    10 cireres 

    10 grans de raïm 

    6 maduixes 

    2 prunes 

    1 llimona 

    Un quart de pinya 

    1 clau d'espècia 

    Boles de pebre negre 

    Menta 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Netegem i tallem totes les fruites en un bol: 10 cireres, 10 grans de raïm, 6 maduixes, 2 prunes i un quart de pinya.  
  2. Preparem la xocolata. Començarem per fer una infusió amb 200 ml de llet de coco, 1 clau d'espècia, 2 boles de pebre negre, 1 twist de llimona. Ho fem bullir.  
  3. Quan ja bull, apaguem el foc i hi afegim: 80 g de xocolata blanca per fondre. La desfem amb la calor residual i ho deixem reposar tapat 10 minuts. 
  4. Colem la infusió que hem fet abans a dins del bol amb la macedònia (que estigui a temperatura ambient). Ho barregem bé i ho deixem 1 hora a la nevera. 
  5. Ho emplatem i hi afegim una mica de ratlladura de llimona i fulles de menta damunt de cada macedònia.
Anar al contingut