Equips de rescat treballen entre la runa de l'edifici ensorrat. (Foto: Reuters)
Fa una setmana que no es troben supervivents entre la runa. (Foto: Reuters)
Nova Delhi

Les víctimes mortals en l'ensorrament de l'edifici de tallers tèxtils de Bangla Desh ja superen el miler

A banda de les 1.042 víctimes mortals, la tragèdia ha deixat també 2.437 ferits, un nombre que no augmenta des de la setmana passada, ja que els serveis de rescat ja no troben més supervivents.

RedaccióActualitzat
El nombre de morts per l'ensorrament a finals d'abril d'un edifici de tallers tèxtils a Blangla Desh ja supera el miler, segons han informat un portaveu de l'exèrcit.

A banda de les 1.042 víctimes mortals, la tragèdia ha deixat també 2.437 ferits, un nombre que no augmenta des de la setmana passada, ja que els serveis de rescat ja no troben més supervivents.

L'immoble, de nou plantes i que albergava cinc tallers tèxtils que produïen roba i accessoris per destacades marques internacionals, es va ensorrar el passat 24 d'abril, al suburbi industrial de Savar.

L'ONU ha instat les firmes mundials de roba que millorin les condicions dels empleats que tenen a Bangla Desh, un país que té més de quatre milions de treballadors del ram i unes 5.400 fàbriques tèxtils.

El govern del país, que actualment està preparant un esborrany per esmenar la llei del treball que podria suposar algunes lleus millores en les condicions laborals dels treballadors, ha tancat 18 tallers per motius de seguretat en els últims dies. Precisament, aquest dijous vuit persones han mort en l'incendi d'un altre edifici de tallers tèxtils a Bangla Desh.
Anar al contingut