Messi celebra un dels gols d'aquesta matinada
Messi celebra un dels gols d'aquesta matinada (Reuters)
MLS

Messi torna de la lesió amb dos gols i una assistència

Ha calgut esperar 105 dies per tornar a veure Messi competir al terreny de joc; l'espera ha valgut la pena

Redacció Esport3 / AgènciesActualitzat

Leo Messi ha tornat aquest dissabte després de dos mesos de baixa per una lesió al turmell dret amb un doblet i una assistència a l'uruguaià Luis Suárez, que va aconseguir els 17 gols a l'MLS i va millorar la marca anotadora de Gonzalo Higuaín amb l'Inter Miami.

Després de la lesió a la final de la Copa Amèrica de futbol, ha calgut esperar 105 dies per tornar a veure Messi competir al terreny de joc. La seva resposta ha estat contundent: ha firmat dos gols, un de dreta i un altre d'esquerra, a passades respectivament de Suárez i el català Jordi Alba, per capgirar el marcador contra el Philadelphia Union al Chase Stadium de Fort Lauderdale.

 

I amb el 2-1 a l'electrònic, encara ha donat a Suárez l'assistència perquè rematés amb la dreta i celebrés la dissetena diana de lliga del curs, una més que les de Gonzalo Higuaín amb la samarreta rosada de l'Inter Miami.

Fantàstic balanç a l'MLS

Messi ja ha aconseguit catorze gols i quinze assistències en tretze partits disputats a la Lliga dels Estats Units en un Inter Miami.

L'equip, després de cinc victòries consecutives, és cada vegada més líder de l'Est de l'MLS, amb 62 punts, ja a un pas de celebrar la victòria del Supporters' Shield al millor club de la temporada regular.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut