Míchel deixa petjada per allà on passa
Futbol

El gest de Míchel amb Stuani que emociona a Vallecas

Míchel va desvelar que Cristhian Stuani lluirà el braçalet de capità en l'estrena de l'equip a Europa, la pròxima temporada. L'excapità i llegenda del Rayo, Cota, veu en aquesta decisió una picada d'ullet a la desgràcia que va patir ell fa més de 20 anys

Redacció Esport3Actualitzat

El 10 d'agost de l'any 2000, el Rayo Vallecano va debutar en competició europea, en una eliminatòria de la Copa de la UEFA contra el Constel·lació Esportiva andorrà. Una fita històrica que el capità del conjunt de la franja vermella, Jesús Diego Cota, que ja aleshores era tota una institució al vestidor, va haver de viure, des de l'inici, des de la banqueta. L'entrenador, Juande Ramos, va retirar-li l'honor de la capitania, però el seu company Míchel Sánchez va esmenar la injustícia. Després de marcar el primer gol, va córrer cap a la banqueta per abraçar Cota, que recorda aquells moments, en una entrevista a TV3.

"Jo era titular indiscutible. Només va ser en aquell partit que Juande Ramos no em va treure de titular. Un jugador que somiava en la UEFA era jo. Jo sempre ho deia i els periodistes reien: 'Jo jugaré la UEFA amb el meu equip, el Rayo.'"

Cota va entrar al camp a la segona part, però sense haver pogut gaudir dels honors de la capitania

Detallista fins a l'extrem, 24 anys després, Míchel ja ha anunciat que la referència del Girona, l'històric Cristhian Stuani, serà el capità el dia del debut a Europa, l'estiu que ve, una decisió que toca la fibra a la llegenda del Rayo.

"Quan Míchel va marcar un gol, va venir a dedicar-me'l i a fer-me una abraçada. Ell sabia exactament el que sentia jo per no haver pogut jugar des del principi. No oblidaré mai aquella abraçada. Ara, tinc enveja sana de Stuani, que té un entrenador com Míchel i que sàpiga, ja, que serà titular en aquell partit." 

Amb gairebé 250 partits vestint la samarreta del Girona, Stuani s'ha fet mereixedor d'un lloc a la història de l'equip blanc-i-vermell. Però formar part de l'onze inicial en un partit és una decisió exclusiva de l'entrenador. Amb Míchel, l'uruguaià pot estar tranquil.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut