L'INEOS Britannia i l'Alinghi suís gairebé xoquen (EFE)
Copa Amèrica de vela

Ensurt a la Copa Amèrica: l'Alinghi, a punt de xocar amb l'INEOS i bolcar

L'INEOS Britannia i el Luna Rossa són només a una victòria de classificar-se per la final

Redacció Esport3Actualitzat

Continua la mateixa tònica a les semifinals. Aquest diumenge han seguit dominant els equips que dissabte van posar el 2 a 0 al marcador. En la primera semifinal, l'INEOS Britannia ara ja domina per 4 a 0 sobre l'Alinghi suís. En aquesta regata, precisament, s'hi ha viscut aquest moment en què els dos vaixells han estat a punt de topar i el vaixell suís gairebé bolca. 

I el Luna Rossa italià també ha acabat la seva regata contra l'American Magic dels Estats Units. Controlen la sèrie per 4 a 0. Per tant, els transalpins, com l'INEOS, són a només una victòria de plantar-se a la final
 

Les semifinals, per Esport3 i 3Cat

Les rondes de semifinals de la Copa Amèrica es disputaran fins dijous 19 i es podran anar seguint en directe per Esport3 i la plataforma 3Cat. L'equip que arribi a la final serà el primer que sumi cinc victòries, en una eliminatòria que podria allargar-se fins a les nou regates.

Cal recordar que a la gran final hi ha el Team New Zealand, que té l'honor de ser finalista gràcies al seu triomf en la passada edició de la Copa Amèrica. Els neozelandesos van participar en les regates preliminars i en la robin round, on van mostrar la seva superioritat i, per tant, la seva condició de favorits.


Així és el sistema de competició de la Copa Amèrica

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut