Nova temporada

Xavier Grasset, al capdavant del nou magazín de tardes de TV3 i Marina Romero, del "Més 3/24"

Xavier Grasset serà l'encarregat de liderar la nova aposta de les tardes de TV3 per a la temporada vinent. Serà un magazín inspirat en els espais de trobada entre companys i amics, allò de quedar per fer un cafè o "afterwork"

El nou magazín s'emetrà de 17.45 a 19.15 i tractarà d'una manera distesa, temes d'interès que van des d'aquells més vinculats a l'actualitat fins a diverses seccions d'entreteniment, tendències, de cultura o estil de vida pròpies dels gèneres televisius, sempre des d'una mirada molt desenfada. Per recrear encara més aquest nou format de tarda, el disseny del plató del nou programa de TV3 s'inspirarà en la imatge d'un bar o cafeteria molt particular. Un espai popular, càlid, distès i de conversa desenfadada.

Xavier Grasset té una llarga i consolidada trajectòria a 3Cat. És un dels comunicadors més populars del país, ha combinat al llarg de la seva trajectòria l'entreteniment, l'anàlisi política, la informació i l'humor. Ha dirigit i produït des de fa més de 35 anys programes a "Catalunya Ràdio" i des de la temporada 2015-16 presenta el "Més 3/24", un espai que ha esdevingut referent tant pels convidats i tertulians amb què compta, com per la mirada d'autor que Grasset hi posa en el tractament dels temes.

La nova proposta de les tardes de TV3 estarà produïda per la productora Atomic Beat que ha participat en diversos projectes de 3Cat tant a la televisió com a la ràdio.

 

A la nit, el repàs a l'actualitat amb Marina Romero

La periodista Marina Romero assumirà a partir de la temporada que ve l'espai diari del "Més 3/24", de dilluns a divendres. Un repàs de l'actualitat que mantindrà l'anàlisi, la reflexió i una entrevista en profunditat per acostar als espectadors les claus informatives del dia. Marina Romero fa, d'aquesta manera, el salt a la televisió després de la seva trajectòria a la ràdio pública en què ha assumit, entre d'altres responsabilitats, "El Matí de Catalunya Ràdio" durant la baixa de paternitat de Ricard Ustrell.

Anteriorment també havia dirigit i presentat el programa matinal de l'emissora durant la temporada d'estiu. Romero s'ha format professionalment a la ràdio local de Sant Cugat.  

Anar al contingut