La cuinera Gessamí Caramés amb una coca de Sant Joan de fruites

De llardons o de fruita? Receptes per fer la millor coca de Sant Joan

Amb fruita? Amb llardons? Amb crema? I fins i tot... amb nata o trufa! Sigui quina sigui la coca de Sant Joan que t'agrada, a "Cuines" tenim una recepta per fer-la
Actualitzat
TEMA:
Consells de cuina

De fruita
 

Gessamí Caramés ens proposa aquestes postres típiques de la revetlla. La coca amb tota la seva fruita confitada i els pinyons. Una massa que ha de fer un parell de pujades, força ràpides.

 


T'imagines quin ingredient porta la coca de Sant Joan de fruita del Marc Ribas? Una mica de gingebre, no podia ser d'altra manera.

 

Esponjosa i no embafa. Així és aquesta coca de Sant Joan de fruita de la Gessamí Caramés.

 

I una coca diferent, també de la Gessamí Caramés: farcida d'una confitura de cireres i coberta de massapà.

 

De llardons
 


Una recepta de Gessamí Caramés amb un toc especial, la matafaluga. 

 


Una recepta molt senzilla feta a quatre mans: les de Marc Ribas i Gessamí Caramés.

 


Una segona versió de la coca de llardons amb un farciment molt especial, la llimona confitada.

 


La cuinera Mireia Carbó també ha passat per TV3 per ensenyar-nos a fer una coca de llardons molt fàcil.

 

També amb trufa o nata...


Molt ben acompanyat de la seva filla Ona, Marc Ribas ha fet una coca de Sant Joan amb trufa.

 


Amb fruita i amb un plus. Marc Ribas ens proposa una coca de Sant Joan farcida de nata.

 

...o amb crema

És la recepta que Josep Vébenes va fer a "Cuines".

 

 

ARXIVAT A:
Consells de cuina
NOTÍCIES RELACIONADES
El més vist
Anar al contingut