"El paradís de les senyores" arrenca amb esperances de refer llaços
"El paradís de les senyores" arrenca amb esperances de refer llaços
El dijous 12, a la plataforma 3Cat i TV3

Tot sobre el retorn d"El paradís de les senyores" a 3Cat i TV3

Les històries de la sèrie italiana "El paradís de les senyores" tornen amb un daltabaix difícil de superar que trenca l'equilibri al Paradís

La nova temporada d'"El paradís de les senyores" comença amb força. Dijous, 12 de setembre, després de "Com si fos ahir", torna la sèrie italiana que aixeca passions a la sobretaula de TV3 i a la plataforma 3Cat. El món del Paradís reapareix amb trames plenes de sorpreses, amors, esperances i desil·lusions. Però abans de parlar dels nous personatges i de les històries que t'esperen, repassem les trames més sucoses que van quedar penjades a l'estiu.

 

On ens havíem quedat?

En Vittorio sent que la Marta se li escapa de les mans. L'estima i està disposat a acceptar que ella no pot tenir fills i que mai seran pares. Per això vol que torni. Però ella continua confosa. A més, les atencions d'en Dante cap a la Marta encara compliquen més la situació.

Una Marta fascinada per en Dante i un Vittori, cada cop més perdut
Una Marta fascinada per en Dante i un Vittorio cada cop més perdut

 

Qui també té un garbuix al cap pel que fa a l'amor és en Rocco, a qui li sortirà un competidor. Però no ens precipitem. En Rocco s'ha fet un petó amb la Irene, tot i que en el fons, creu que està enamorat de la Maria.

En Rocco continua enfoscat sobre els seus sentiments cap a la Maria
En Rocco continua enfoscat sobre els seus sentiments cap a la Maria

 

En Salvo està molt decebut pel fet que el seu pare l'hagi enganyat. No pot tornar els diners que li ha deixat. I el més greu ha estat descobrir que és el culpable de la falsificació dels vestits del Paradís i que ha pogut posar en perill la feina de la seva mare, l'Agnese, i el seu cosí, en Rocco.

Salvo esbronca al seu pare per l'afer dels vestits del Paradís
En Salvo esbronca al seu pare per l'afer dels vestits del Paradís

 

El seu company de feina, en Marcello, veu com el seu futur perilla cada cop més. Està molt amoïnat perquè ha sabut que aviat començaran a sortir les ordres de detenció per als còmplices del de Màntua.

Marcello s'enfronta al problema més greu de la seva vida
En Marcello s'enfronta al problema més greu de la seva vida

 

Finalment, en Cosimo s'ha posat en contacte amb un periodista per acusar l'Umberto d'assassinat. Sembla que les investigacions donen fruits i l'Umberto acaba aconseguint la cinta de l'entrevista. L'Umberto demana a en Dante que investigui quins contactes està movent en Cosimo a Nova York en contra seu.

El Cosimo tira endavant amb les investigacions sobre l'Umberto
En Cosimo tira endavant amb les investigacions sobre l'Umberto

 

Les trames i els nous personatges de la 6a temporada

La nova temporada arranca amb un canvi radical que deixa tots els fans de la sèrie bocabadats. Però no farem un espòiler. Hauràs d'esperar per descobrir-ho. 

En Vittorio vol que el Paradís continuï sent el referent de la moda de Milà i busca nous reptes professionals, com el llançament de la revista de moda Paradiso Market. Per això contracta en Roberto Landi, un vell amic, que sempre està disposat a assistir-lo en la seva bogeria d'idees creatives. La Flora Ravasi, una jove dissenyadora de modes nord-americana, també s'incorpora a l'equip del Paradís.

Roberto Landi i Flora Ravasi, dues noves incorporacions al Paradís
Roberto Landi i Flora Ravasi, dues noves incorporacions al Paradís

 

A casa els Guarnieri acullen en Marco DiSant'Erasmo, nebot predilecte de la comtessa. Guapo, sense gaires principis i amant de les dones, treballa com a periodista, mentre l'imperi editorial del seu pare difunt recau en mans del seu germà gran, Tancredi.

Ezio Colombo, l'exmarit de Gloria Moreau, i pare de l'Stefania, s'instal·la a Milà. Home sensible i intel·ligent, desitja formar una família amb la seva nova companya, la Veronica Zanatta, i la seva filla Gemma. Els seus plans també inclouen l'Stefania. Viuran tots quatre junts. Però la Gemma, atractiva i arrogant, xoca frontalment amb l'Stefania, de qui està gelosa.

En Marco DiSant'Erasmo amb la Gemma Zanatta
En Marco DiSant'Erasmo i la Gemma Zanatta

 

També per als Amato irrompen esdeveniments inesperats: per una banda, torna la Tina, després de l'experiència com a cantant a Londres, i per l'altra esclata com una bomba la descoberta d'un secret enterrat en el passat d'en Guiseppe.

Per últim, una grata sorpresa. Anna Imbriani, una exvenus, reapareix al Paradís. Després de la mort d'en Quinto, està sola amb la petita Irene i necessita trobar una feina que li doni estabilitat. Quin lloc millor que al Paradís per sentir-se com a casa.

Tornada de dues venus: l'Anna Imbriani i la Tina
Tornada de dues venus: l'Anna Imbriani i la Tina

 

Les nostres cronistes preferides de la sèrie ja van passar revista a les diferents trames:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut