Estrena!

"Yona, la princesa de l'alba" i "Les filles del Dad", nous fitxatges del SX3

Tenim moltes noves sèries que arrenquen amb força aquesta tardor i programes que preparen sorpreses, com els Beta i el "Ràndom"

La protagonista, la princesa Yona
La protagonista, la princesa Yona

El SX3 ha estrenat sèries que no et pots perdre aquesta tardor. En l'apartat d'anime, hi destaca "Yona, la princesa de l'alba". Ja estan disponibles els primers capítols d'una sèrie japonesa d'anime amb una protagonista molt aventurera. 

L'argument de la sèrie ens presenta la princesa que, després de la mort del seu pare, ha de fugir del castell. Un cop s'ha escapat, començarà la recerca de quatre dracs guerrers que l'ajudin a complir els seus objectius de protegir la gent.  

Pots veure capítols de la primera temporada aquí! 


"Les filles del Dad"

Una imatge de 'Les filles del Dad'
Una imatge de "Les filles del Dad"

Una segona sèrie ben diferent, tant pel que fa a l'estil com a la temàtica, són "Les filles del Dad". Són quatre germanes: Bébérénice, Roxane, Ondine i Panda. Tenen entre 2 i 18 anys, són molt diferents i tenen el mateix pare, el Dad, actor de professió. Viuran aventures molt boges en família.

És una sèrie feta a França, plena de vitalitat, empatia i sorpreses! Clica aquí per veure un munt d'episodis.

Totes aquestes incorporacions en sèries es combinen amb les grans novetats dels Beta, que arribaran aviat; el "Ràndom", que sortirà molt més per pobles i ciutats de Catalunya, i la informació de l'"InfoK", que continua cada dia explicant les grans i petites notícies que ens afecten. 

A més, també hem estrenat "Escolta el teu cos", un programa científic ple d'humor que és un viatge al·lucinant a l'interior del cos humà. No te'l perdis!

Notícies relacionades