Torna Son Goku, una gran notícia que alegra els fans de "Bola de Drac" de totes les edats

"Bola de Drac Súper" s'emetrà per primera vegada en català i, en total, estaran disponibles 575 capítols

"Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac Súper" es podran veure en català al SX3 i a la plataforma digital 3Cat. Els milers de fans de la mítica sèrie d'Akira Toriyama estan d'enhorabona i segur que creixeran a partir d'ara amb nens i nenes que la descobriran.

En el cas de "Bola de Drac Súper" (2015-2018), s'emetrà per primera vegada en català. En total es podran veure fins a 575 capítols de la sèrie doblats en la nostra llengua. L'alegria de poder tornar a veure els capítols o descobrir-ne de nous ha estat majúscula.

Una imatge oficial de "Bola de Drac Súper", una sèrie del 2015

Els dos animes creats per Akira Toriyama que ja s'havien vist anteriorment van ser tota una revolució a TV3. L'impacte de veure en Goku parlant en català ha marcat diverses generacions.

La reemissió coincideix amb el 40è aniversari de l'estrena de la sèrie. I hauran passat més de 30 anys des que es va poder veure el primer capítol en català a TV3.

El petit Son Goku, un heroi innocent i entranyable en els capítols inicials de la sèrie

"Bola de Drac" va arribar a Catalunya als anys 90 i va aconseguir un gran èxit d'audiència. La saga va ser el primer anime que es va poder veure en llengua catalana i s'ha convertit en un referent molt estimat i recordat.