Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T3xC16 - La gran final d'"Eufòria"

La Maria, el Lluís o el Julien? Només un dels tres aconseguirà aquest divendres convertir-se en el guanyador o la guanyadora de la tercera edició d'"Eufòria". Tots tres estan preparant dos temes per interpretar sobre l'escenari i aconseguir convèncer el públic perquè els voti. En joc, el trofeu d'"Eufòria": un contracte discogràfic, viatjar a Miami per conèixer els estudis d'Universal Music, rebre una master class i gravar una cançó i participar al Share Festival de l'any vinent. Però això no és tot! Divendres s'anunciarà un nou complement del premi que el farà encara més espectacular.

El premi ha crescut respecte a les edicions anteriors i entre els finalistes hi ha nervis i molta il·lusió. La gala començarà amb una obertura espectacular amb tots els concursants d'aquesta edició d'"Eufòria" i alguna sorpresa. A més, el Julien, la Maria i el Lluís estaran acompanyats en les seves actuacions pels seus companys d'edició, que pujaran a l'escenari per fer les segones veus dels finalistes en una gala que prepara un dels xous més espectaculars de la seva història.

El Julien, la Maria i el Lluís hauran de fer la seva millor actuació per convèncer un públic que encara no té un guanyador clar. Els percentatges de la segona semifinal, en què només hi va haver un 1% de diferència entre la Maria i el Lluís, fan pensar que la votació estarà més ajustada.

A banda de bona música i bones actuacions, la gran final d'"Eufòria" tindrà grans sorpreses, entre les quals la visita d'una cara molt coneguda que no es vol perdre la final.

A més, tindrem una de les actuacions més esperades de la temporada: la del grup The Tyets. Els del Maresme visitaran l'escenari d'"Eufòria" per interpretar per primera vegada en directe el seu nou tema, "Que vinguis".

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano