AMB EL CARNET DE SÚPER

Set activitats als Pirineus gratuïtes amb el carnet de súper!

Podreu banyar-vos en aigües termals, fer ràfting o barranquisme, entre altres activitats familiars

Una dona i una nena caminant per la muntanya

Si a l'estiu sou dels que s'escapen a la muntanya, aquí teniu set activitats familiars que tenen entrada gratuïta per als súpers.

A l'spa en família

Si sou a prop d'Andorra, els súpers tenen l'entrada gratuïta a l'spa de Caldea en horari de matí i durant tres hores, de les 10 a les 14. És necessari fer la reserva amb 48 hores d'antelació.

Informeu-vos de totes les condicions aquí. 

Una família a Caldea, Andorra

Esport d'aventura

Si sou una família activa i us agraden els esports d'aventura, aquí van tres propostes:

- Trineu de gossos a Tuixent: A l'estiu també és possible pujar en un trineu de gossos. És una experiència única i accessible per a tota la família. Cal comprar entrades d'adult prèviament al web.

- Barranquisme a Queralbs: Experiència emocionant per a tota la família! Equipats amb neoprè i casc, baixareu pel riu fent salts, tobogans i ràpels. Activitat a partir dels 7 anys i amb reserva prèvia.

- Ràfting a Llavorsí: Atreviu-vos amb un descens per les aigües braves de la Noguera Pallaresa. Una activitat familiar molt divertida i trepidant! Per a súpers de més de 8 anys i que sàpiguen nedar.

Un grup de persones fent ràfting

 

Museus en família

I si busqueu activitats més tranquil·les, aquestes tres propostes us permetran viatjar al passat i conèixer com es vivia a la zona anys enrere.

- Ecomuseu a Sant Joan de les Abadesses: Una aventura familiar que us permetrà conèixer com funcionava un molí fariner medieval. Els més petits podran jugar i aprendre amb eines agrícoles. L'activitat està disponible els dissabtes al matí durant tot l'any.

- Museu de la sal a Gerri: Amb la visita al Museu de la Sal de Gerri descobrireu com es produeix la sal. És un dels pocs salins interiors de Catalunya. Per a tota la família. Activitat disponible tot l'any.

- Ecomuseu de les Valls d'Àneu: Visita guiada a la Casa Gassia, una casa tradicional on podreu descobrir com era la vida familiar a les valls pirinenques durant la primera meitat del segle XX. La visita dura aproximadament 45 minuts.

Tres nenes llegint i observant una vitrina d'un museu

Aquest estiu, aprofita el teu carnet de súper per fer activitats en família!