AMB EL CARNET DE SÚPER

Quatre parcs aquàtics gratis aquest estiu!

Us portem a refrescar-vos a Platja d'Aro, Palafolls, Vilassar de Dalt i Albinyana

Una imatge del parc Aquadiver
Una imatge del parc Aquadiver

Poseu-vos el banyador i passeu un estiu ben fresc amb el carnet de súper. Us tenim preparats quatre parcs aquàtics on els súpers poden entrar de manera gratuïta i baixar per tobogans, saltar en piscines gegants i sentir l'emoció de lliscar a tota velocitat. 

Apunteu aquestes dates a la vostra agenda!

L'Aquadiver de Platja d'Aro celebra el supercapdesetmana del 20 i 21 de juliol, de les 10 del matí a les 6 de la tarda. Allà podreu fer de peixos d'aigua dolça i també d'aigua salada i us podreu deixar portar per la màgia i la diversió. Els súpers, ensenyant el carnet, poden entrar de franc.

Durant tot l'estiu, els súpers també tenen entrada gratuïta al parc aquàtic d'Aqualeon, a Albinyana, Tarragona. És l'excusa perfecta per visitar la Costa Daurada i passar-hi uns dies plens d'aventures i emocions. El parc obre les portes fins a l'1 de setembre.

Un tobogan múltiple a Aqualeon
Un tobogan múltiple a Aqualeon

La següent cita on els súpers poden utilitzar el seu carnet és en el supercapdesetmana aquàtic a Vilassar de Dalt, el 24 i 25 d'agost. A Illa Fantasia podreu gaudir del laberint pirata, la piscina d'onades, el riu salvatge i una vintena d'atraccions més.

Els tobogans a l'Illa Fantasia
Els tobogans de l'Illa Fantasia

De cara al setembre, per començar el curs amb bona forma, podeu passar un altre cap de setmana inoblidable a Marineland, a Palafolls. Serà el 7 i 8 de setembre, en aquest parc aquàtic per a tota la família i ple de tobogans i piscines.

Una nena baixa per un tobogan
Una de les atraccions de Marineland