Teatre

La màgia del Mic arriba al teatre amb un nou espectacle que s'estrenarà al desembre

Ja es poden comprar les entrades del muntatge de la prestigiosa companyia La Perla 29 i el SX3 sobre l'univers del Mic

El cartell del nou espectacle del Mic
El cartell del nou espectacle del Mic

El Mic pujarà als escenaris perquè els nens i nenes el puguin conèixer de ben a prop. Un dels personatges més emblemàtics i estimats pels súpers estarà acompanyat d'en Cincsegons, la Mosca i el Cargol. Tots plegats traspassaran la pantalla per presentar "MAC MEC MIC", un espectacle de petit format.

Tot plegat, de la mà de la premiada companyia La Perla 29 i amb la complicitat del popular programa del SX3. El muntatge es podrà veure al Teatre La Biblioteca de Barcelona i estarà en cartell des del dia 5 de desembre fins passades les festes de Nadal.

Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç.

El Mic i en Cincsegons

Des de fa divuit anys, les famílies catalanes viuen les primeres descobertes dels seus fills al costat del Mic, en una experiència que ha creat un vincle emocional més enllà de les pantalles i ha esdevingut un fenomen social.

El programa "Mic" és un dels espais infantils més longeus del món televisiu, que suma diverses generacions d'espectadors. La proposta pedagògica combina entreteniment, humor i la transmissió de valors, en un espai que s'adapta al ritme dels infants.

El Mic a la platja
El Mic a la platja

Les bones xifres d'audiència el situen com un dels més vistos d'aquesta temporada a la plataforma del SX3, on ha pujat fins als 2,2 milions de reproduccions totals.

Després de l'èxit d'en Titó dalt de l'escenari, amb l'estrena de l'espectacle del Mic, l'univers del SX3 continua creixent i acostant-se cada cop més als infants i les famílies.

 

Molta proximitat en un muntatge de petit format

El Teatre La Biblioteca es transformarà perquè les famílies puguin seure en coixins a terra, o bé en unes grades petites i gaudir tranquil·lament de l'experiència teatral en un escenari dinàmic, que es pot convertir en un teatret de titelles o desplegar-se en una passarel·la de caixes de fusta.

Un dels jocs del Mic
Un dels jocs del Mic

El Mic, en Cincsegons, la Mosca i el Cargol són els protagonistes absoluts de l'obra. L'espectacle també compta amb una convidada especial: la Lula, una actriu entusiasta que canta, toca l'ukelele i vehicula la interacció amb el públic.

Les projeccions, jocs de dits, cançons, ballaruga i contes de "MAC MEC MIC" es completaran amb una manualitat molt especial que podran fer els mateixos infants.

Vídeos relacionats