PROPOSTA "AL MAR!"

La Carlota Bruna us proposa descobrir el camí de Ronda en família

A la Costa Brava també podreu aprofitar el carnet de súper per fer vela o descobrir el fons de les illes Medes

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Si esteu pensant a descobrir el camí de Ronda en família, l'estiu és un bon moment perquè podeu refrescar-vos en algunes de les cales que us proposa la Carlota. La presentadora d'"Al mar!" us proposa arrencar l'excursió a Calonge i Sant Antoni i finalizar-la a la Cala Cap Roig. Un total de cinc quilòmetres però que en poden ser més si sou una família acostumada a caminar.

En aquesta ruta que us proposa la Carlota, descobrireu, entre d'altres, la cala Racó de les dones a Calonge i Sant Antoni, de sorra fina, o la cala Racó dels Homes, de còdols. Tot i que la ruta és al costat del mar i a l'estiu us podeu banyar, per recórrer el camí de Ronda necessiteu anar ben calçats, dur menjar i molta aigua. Com qualsevol altra activitat física al medi natural.

Si feu aquesta excursió a l'estiu podreu banyar-vos a les cales. Si, us guardeu aquesta excursió per fer-la durant la resta de l'any, recordeu que durant la Setmana Santa es munta un mercat medieval a Calonge i Sant Antoni i que al novembre s'hi celebra la festa del vi. Recordeu, a més, que Calonge i Sant Antoni és un poble de llibres amb un total de 5 llibreries.

Aquesta és la proposta de la Carlota, però ja sabeu que el camí de ronda recorre tot el litoral de la Costa Brava, passant per platges, cales i pobles. També creua espais de gran interès natural com ara el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà o el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

 

 

Més propostes a la Costa Brava

Si esteu visitant la costa a l'estiu i us agrada fer esnòrquel, us proposem fer aquesta activitat a Lloret de Mar: una sortida guiada de busseig amb tub des de la Casa del Mar amb l'acompanyament de guies experimentals i especialitzats en biologia marina. En aquesta sortida, descobrireu el fons marí de la platja de Fenals. Podeu consultar tota la informacióaquí

També a Lloret trobaràs una de les sortides d'un creuer que us permetrà descobrir les seves platges però també el jardí botànic de Blanes i la vila medieval de Tossa de Mar. Els súpers tenen l'entrada gratuïta. Teniu tota la informació aquí.

 

Aprofiteu el carnet de súper per fer vela

 

Al marge de seguir el camí de Ronda per la costa, hi ha moltes altres activitats per fer en família per la Costa Brava. Aquí te'n proposem algunes on pots treure partit al teu carnet de súper.

Si us agrada la vela, en podeu fer a Sant Feliu de Guíxols i també a Blanes. A Sant Feliu de Guíxols, podreu tenir un primer contacte amb el mar pujant a una embarcació durant tres hores i acompanyats d'un instructor. S'ha de fer reserva prèvia i és una activitat gratuïta per als súpers a partir de set anys.

A Blanes, podran pujar a una embarcació col·lectiva acompanyats d'un instructor i conèixer els principis bàsics d'aquest esport. Activitat també gratuïta per als súpers i on també cal fer reserva.

També a Blanes, us proposem visitar el Jardí Botànic Marimurtra on trobareu més de 4 mil espècies de plantes procedents de climes subtropicals, temperats i mediterranis. Està situat a tocar del mar i és una bona activitat per a tota la família després d'un matí d'aigua.

 

Amb el carnet, a les illes Medes

 

Si us acosteu a Torroella de Montgrí i l'Estartit, apunteu-vos aquestes dues propostes per veure i conèixer de prop les Illes Medes, totes dues dalt d'una embarcació.

La primera, en un veler elèctric guiats per un instructor expert. Podreu navegar pel parc natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. És una activitat per a majors de 5 anys i cal fer reserva prèvia.

I, la segona, un clàssic, un passeig  a bord del Nautilus que us permetrà observar el fons marí de les Medes i banyar-vos en les seves aigües. Gratuït amb el carnet de súper.

 

 

Vídeos relacionats