Estrena!

"Escolta el teu cos", un viatge al·lucinant a l'interior del cos humà

El científic Salvador Macip i la Zene, una nena de 13 anys, presenten un programa de ciència amb molt d'humor i diversió

Els presentadors del programa "Escolta el teu cos"
Els presentadors del programa "Escolta el teu cos"

El SX3 estrena "Escolta el teu cos", un programa per conèixer l'interior del cos humà, en un viatge fantàstic que tindrà com a guies l'investigador, metge i divulgador Salvador Macip, juntament amb la Zene, una nena de 13 anys molt intrèpida.

Per què batega el cor? Què és el pipí? Per respondre totes les preguntes, la Zene i el Salvador són els guies d'un viatge fantàstic a l'interior del cos humà. En cada capítol s'endinsen en una part concreta de l'organisme i expliquen curiositats increïbles que s'amaguen dins nostre.

El cos ens parla sempre: quan tenim gana, quan estem cansats, quan estem enamorats o no ens trobem bé...  A "Escolta el teu cos" hi haurà molts consells per poder-se convertir en expert de com funciona l'organisme.

Per entendre-ho bé, s'han creat una colla de personatges animats que són dins del cos i que dominen tot el que hi passa. Coneixerem la Gris, el cervell que tot ho controla, la DJ del cos!; el Blanky, el glòbul blanc més crac de tots; el Roiger, un glòbul vermell que no se'n perd ni una, i el Zass, un microbi molt pesat, però a qui no li surt res bé.

Pots veure els capítols de la primera temporada aquí!