Titó
El programa s'emet
Cada dilluns, un nou capítol
Concurs

Els súpers podran sortir en el nou videoclip del Titó

El programa engega una campanya de participació durant tot l'estiu

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

En Titó i en John C. acaben d'estrenar el seu nou videoclip: Pim Pam Uiiii que té com a títol la salutació que tots dos es fan cada vegada que es troben. La cançó fa referència a l'amistat i a la necessitat de tenir amics per als moments divertits però també per als moments més complicats. Un missatge important per als súpers més petits.

Durant el videoclip, apareixen molts nens i nenes que juguen amb el Titó i en John C., i que també fan ganyotes i cares divertides a la càmera. Doncs bé, el programa ha engegat una acció de participació per substituir aquests nens per uns altres que sortiran del concurs que ja ha començat.

Si voleu que els vostres fills apareguin en la pròxima versió d'aquest videoclip, només heu d'enviar un vídeo del vostre fil o filla fent una ganyota o posant alguna cara divertida. Entre tots els que enviïn el seu vídeo, se'n farà una selecció! Podeu enviar el vostre vídeo aquí.

Molt important! El vídeo s'ha de gravar en horitzontal!

 

Teniu temps fins a l'1 de setembre! Envieu el vostre vídeo!

Vídeos relacionats
anar a la dreta
anar a l'esquerra