ESTRENEM CURS

Deu noms propis de la nova temporada del SX3

El canal arrenca el curs amb estrenes, noves cares i novetats en els programes que els nens i nenes ja coneixen.

Els deu noms propis de la nova temporada del SX3
Lildami presenta un nou programa sobre moda sostenible.

Ja ha començat el curs per als nens i nenes i també per al SX3!  Tornen programes, ens segueixen acompanyant molts personatges però també estrenem nous programes i incorporem nous presentadors. Una proposta global amb els valors de comunitat i servei públic en primer pla, dins d'una oferta transmèdia, omnicanal i multipantalla de referència per a tots els infants i joves.  

En aquest nou curs us esperen un concurs escolar de llengua, un zapping de videojocs, una competició de manualitats i un espai d'educació afectivosexual i diversió, molta diversió.

T'avancem els primers 10 noms propis que has de tenir en compte per aquests primers mesos de curs.

Els deu noms propis de la nova temporada del SX3
Ruffy és el protagonista de "One piece"(One Piece)
  1. Lildami: El raper i presentador aterra al SX3 amb "Cute!" un programa sobre moda sostenible. Prepareu-vos per reciclar outfits.
     
  2. Paula Alòs: L'amor i l'emoció són ingredients clau a la cuina, i seran molt presents en el concurs que prepara la jove xef de "Manduka".
     
  3. "Git Gud" Un "APM?" ​del gaming. No cal ser un gamer per passar-s'ho bé amb l'humor d'aquest zapping de videojocs.
     
  4. "One Piece": Podreu seguir les aventures d'en Monkey. D Ruffy, el protagonista de la famosa sèrie creada pel mangaka Eiichiro Oda.
     
  5. "Jenny": Una sèrie canadenca que viatja al cor d'una noia de tretze anys a qui li han diagnosticat leucèmia. 
     
  6. "Pot petit": Un dels grups musicals de més èxit entre el públic infantil s'incorpara al SX3 amb una nova proposta audiovisual.
     
  7. "Titó": Més excursions del Titó i en John C. queconviden els infants a descobrir el territori entre jocs, rialles i descobertes.
     
  8. "Els contes de la Pinya": Òscar Dalmau us explica els contes de sempre però amb el seu toc personal. L'acompanya la seva gosseta Pinya.
     
  9. "InfoK": Alaaddine Azzouzi i Ivan Caro, que recorrerà el territori per parlar de tradicions festives i populars, són els dos nous fitxatges del primer i únic informatiu de tot l'Estat pensat per a nens i nenes.
     
  10. "Ràndom"Amb David Itsme i Maria Bouabdellah al capdavant, el magazín diari obre un espai al debat i l'esperit crític al voltant dels temes que agraden, preocupen i són importants per als adolescents.
    Els deu noms propis de la nova temporada del SX3
    Arriben noves excursions d'en Titó. (CCMA)


I encara hi ha més continguts que les properes setmanes podreu anar trobant al canal i que seran accessibles des de les plataformes digitals i la televisió. És el cas de la proposta transmèdia "Beta", que torna amb més peripècies del Kai, la Lola, el Jan i el Grau. O de novetats com la sèrie d'animació "Petit", adreçada als més petits de la casa, dins el món S3, i els programes per aprendre a dibuixar amb Will Sliney, ja per als nens i nenes una mica més grans, dins dels programes de l'X3

I moltes més propostes, com la d'"El pot petit", que entrarà a formar part del món S3, un espai en to d'humor per conèixer més bé la història i les tradicions de Catalunya, un espai de coneixement del propi cos, un programa d'animals i aventures, un "talent" per descobrir els millors influenciadors joves en català, ciència i experiments, i més noves sèries d'animació i anime, entre d'altres sorpreses.