Participa-hi!

Els concursos d'"Al mar!" et permetran viure experiències familiars úniques!

T'esperen estades de cap de setmana i conèixer la Copa Amèrica des de dins

Per segona temporada consecutiva, "Al mar!" et permet viure experiències familiars úniques gràcies als concursos que es posen en marxa durant tot l'estiu.

Enguany podràs gaudir d'estades familiars de cap de setmana en diferents punts de la costa catalana i també pots descobrir tots els secrets de la Copa Amèrica. T'expliquem com fer-ho!

Estades de cap de setmana

Fins al 29 de setembre pots participar en aquest concurs que et permetrà passar un cap de setmana en família a la Costa Barcelona.

Aquesta estada és per a 4 persones i inclou una nit a l'hotel Tahiti Playa de Santa Susanna amb mitja pensió, una activitat d'aigua (Aqua Rocket) al Water Sports Centre de Calella dissabte al matí, la vista al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar diumenge al matí i dos dinars en restaurants de la zona, un a Pineda de Mar i a Malgrat de Mar.

La família guanyadora pot triar el cap de setmana que vulgui de l'1 d'octubre al 8 de novembre del 2024, del 14 d'abril al 18 de juny del 2025 o del 12 de setembre al 25 d'octubre del 2025, sota reserva amb antelació mínima de 3 setmanes.

Per participar-hi, només heu de respondre correctament una pregunta molt senzilla. Hi pots participar aquí.

Recorda! Tens temps fins al 29 de setembre.

 

 

Els secrets de la Copa Amèrica

Si voleu viure de prop una de les competicions esportives més importants del món, participeu en aquest concurs.

La família guanyadora gaudirà d'un superdia a l'America's Cup que inclou una visita guiada molt especial per les instal·lacions de la competició. Podrà conèixer els equips participants i veure les regates des de l'aigua en un vaixell ecològic, amb dinar inclòs. També viurà de manera molt especial l'esdeveniment Race Village, visitarà l'exposició interactiva America's Cup Experience i el dia acabarà amb un supersopar!

Aquest superdia serà el 12 d'octubre del 2024.

 

En aquest article trobareu tota la informació que necessiteu per gaudir d'aquesta Copa Amèrica Louis Vuitton.

La Carlota Bruna us proposa excursions familiars

Aquesta temporada, no us perdeu les excursions en família que us proposa la Carlota Bruna. Us permetran descobrir alguns dels punts més desconeguts de la costa catalana. Les trobareu totes al web del programa "Al mar!".

Si decidiu fer aquestes excursions i seguir els consells de la Carlota, feu-vos la foto que us proposa i envieu-la aquí. Les estem esperant!

Aquí podeu trobar la primera: Excursió per la Costa Daurada

 

 

Aquest estiu, pots fer excursions per la costa amb la Carlota, seguir els seus consells per ser més sostenible, aprendre de l'experiència de nens i nenes i guanyar premis amb "Al mar!".