El SX3 es capbussa dins la segona temporada d'"Al mar!"

L'activista i ambaixadora europea Carlota Bruna descobrirà racons especials de la costa amb l'ajuda d'altres infants i joves

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Amb l'arribada de l'estiu, s'estrena la segona temporada d'"Al mar!", que arriba amb capítols molt refrescants, al voltant de la sostenibilitat i la descoberta del país. Els nous capítols també els presenta l'activista Carlota Bruna, ambaixadora europea del Pacte Climàtic. Els súpers agafen més protagonisme i conviden la Carlota a descobrir racons especials de la costa, tot capbussant-se en la immensitat del mar i les activitats aquàtiques, siguin esportives o lúdiques. Durant l'espai, la coneguda activista també ens dona alguns consells per ser més sostenibles i per frenar l'emergència climàtica. 

Una de les novetats d'aquesta temporada són les excursions familiars que la Carlota proposarà per diferents indrets de la costa catalana. Seran un total de cinc propostes que us permetran descobrir alguns dels tresors del nostre país com ara la platja de Xelín a l'Ametlla de Mar o la reserva marina Marina Blanca a la Costa Daurada. Si un dels vostres plans de l'estiu és descobrir la costa catalana, no us perdreu les nostres comunicacions i tindreu plans gratuïts perfectes per fer en família.

 

I la segona gran novetat és la presència de la competició de la 37a Copa Amèrica Lous Vuitton. En el segon capítol d'aquesta temporada, la Carlota visita el port de Barcelona per descobrir com s'està preparant la competició i, ja al setembre, descobrirem els secrets millor guardats d'aquesta prova que és considerada una de les més importants del món. I aquí trobaràs tota la informació pràctica que necessites saber d'aquesta competició.

 

 

Els concursos

Com ja va passar la primera temporada, durant l'emissió del programa es posaran en marxa diferents concursos on es podrà guanyar una experiència familiar o una estada de cap de setmana a la costa catalana. Ara ja hem estrenat el primer, l'oportunitat de seguir de ben a prop la competició de la 37a edició de la Copa Amèrica Louis Vuiton. Tens tota la informació aquí. Hi pots participar durant tot l'estiu! En les pròximes setmanes apareixeran nous concursos molt interessants, no et perdis les nostres comunicacions!

Aquí tens tota la informació per participar en aquest primer concurs del programa

 

En total, s'emetran 14 capítols breus que ens portaran fins a la Costa Brava, a Barcelona, a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre i també hi haurà capítols dedicats a la Copa Amèrica de Vela. Tot plegat es completarà amb un especial que recopilarà excursions per diferents punts costaners del país. 

A la Costa Brava, el programa visitarà Calonge i Sant Antoni, Sant Feliu de Guíxols i Lloret de Mar. A la Costa Barcelona serem a Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar i Pineda de Mar.

Més cap al sud del país, a la Costa Daurada i la Terres de l'Ebre, ens deixarem seduir per l'encant de l'Ametlla de Mar, el Vendrell o Calafell, entre d'altres. 

Aquí pots veure els primers capítols de la segona temporada
 

Els capítols d'"Al mar" són fruit d'un acord de col·laboració entre el SX3, l'Agència Catalana de Turisme i Barcelona Capital Nàutica.