Cinc activitats per fer a Barcelona aquest estiu, de franc amb el carnet

Supereu el repte d'un escape room, aneu en catamarà o visiteu el Museu de Cera

Posa a prova l'enginy i l'observació amb un escape room per a petits i grans
Posa a prova l'enginy i l'observació amb un escape room per a petits i grans

Us quedeu a prop de Barcelona aquest estiu? Tenim propostes de tota mena en què podeu accedir gratuïtament durant l'estiu!

Comencem per un escape room?

A prop de la Sagrada Família hi ha The Rombo Code, una proposta dissenyada sense espants i amb monitors que ens guien per tota l'experiència. A més, es pot triar entre reptes de diverses temàtiques. Un espai ple d'enigmes i emocions per gaudir amb tota la família! 
 

Continuem amb dues activitats trepidants!

Pugeu a les mítiques golondrines: veureu la ciutat des d'una perspectiva única. Podeu optar a dos recorreguts en catamarà: un que explora el port i el litoral i l'altre que passa pel Maremàgnum, el pont Porta d'Europa i amb vistes de Montjuïc. 

Una de les mítiques 'Golondrinas'
Una de les mítiques golondrines

Viviu l'experiència de Gaudí immersiu: podreu interactuar amb la pantalla immersiva i al·lucinar amb els audiovisuals 4D, seients amb moviment i efectes. Us divertireu en família i aprendreu com la natura va servir d'inspiració l'artista. 

Una experiència immersiva i trepidant amb Gaudí com a fil conductor
Una experiència immersiva i trepidant amb Gaudí com a fil conductor

I acabem amb dues superpropostes més tranquil·les

Pujar al bus turístic: agafeu el bus descapotable i podreu mirar Barcelona des de perspectives noves. Segur que descobrireu racons que no coneixíeu fins ara, i podeu pujar i baixar del bus tantes vegades com vulgueu.

Visitar el Museu de Cera: Des de Rosalía fins a Picasso. Comenceu l'aventura al Museu del Cera de Barcelona i us podreu trobar cara a cara amb les rèpliques més reeixides de celebritats d'ara i d'abans. Us esperen sorpreses a cada cantonada.

Aprofiteu el carnet de súper durant tot l'estiu per fer activitats en família!