Aquest estiu continueu connectats als Beta!

El grup proposa als súpers crear un Charlie personalitzat i enviar-ne una foto per participar en el sorteig d'una visita exclusiva al SX3

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Després d'un curs ple d'èxits, els Beta volen posar deures als súpers per a aquest estiu. La Lola, el Grau, la Kai i el Jan obren la possibilitat que els seus fans puguin connectar amb ells i, fins i tot, conèixer-los.

D'una banda, els Beta han obert una bústia perquè els súpers puguin connectar amb ells i explicar-los idees, propostes, recomanacions,... I, de l'altra, s'ha posat en marxa una acció de participació perquè els guanyadors puguin fer una visita exclusiva al SX3 amb moltes sorpreses!

 

Teletransporta't amb en Charlie!

Aquest és el nom de l'acció de participació dels Beta per a aquest estiu. Apunteu-vos les instruccions per seguir-les a casa! Són ben senzilles!

1. Fer un Charlie totalment personalitzat. En Charlie és la màquina del temps dels Beta que pot teletransportar-se (tot i que ara té certs problemes) i els Beta proposen als súpers fer-ne un de personalitzat: amb els colors i la decoració que vulgueu. Aquí podeu descarregar els plànols i les instruccions per fer el Charlie. Seguiu el pas a pas del Grau.

 

2. Un cop tingueu el vostre Charlie decorat, el súper l'ha de posar a la seva maleta, motxilla o bossa de viatge i portar-lo allà on vagi: a la platja, a la muntanya, molt lluny, molt a prop, al poble, a la ciutat, a casa dels tiets o la padrina... Tant se val el lloc!

3. I un cop a la vostra destinació, només cal que el súper es faci una foto amb el Charlie i l'enviï aquí. Expliqueu-nos també on us heu fet la foto.

4. Enviar la foto amb el Charlie pot tenir premi! Entre tots els participants, en triarem tres que podran fer una visita al SX3, conèixer els Beta i moltes altres sorpreses!

Podeu participar fins al 8 de setembre!

 

Escriu a la bústia dels Beta

Abans de marxar de vacances, els Beta han fet un anunci important: la creació de la seva bústia. Un espai on els súpers poden enviar els seus vídeos preguntant el que vulguin als Beta, fent propostes o donant idees per al Betapodcast, ensenyant les seves manualitats, els seus balls o recomanant llibres o explicant la seva pròpia recepta.

Si a casa teniu autèntics fans dels Beta, aquesta és la vostra oportunitat. Els súpers han d'enviar la seva proposta a la bústia dels Beta. En Grau, la Lola, la Kai i en Jan comentaran els vídeos rebuts en el seu Betapodcast.

La bústia dels Beta estarà oberta tot l'any. El Grau, la Lola, la Kai i en Jan esperen els vídeos dels súpers!