Recuperem la versió homenatge de l'OBC

"Space Oddity", el clàssic de David Bowie, compleix mig segle en òrbita

"Major Tom..." L'11 de juliol de 1969, David Bowie presentava per primer cop "Space oddity". Ens sumem al cinquantè aniversari d'aquest clàssic recuperant la versió que el director Josep Vicent, amb orquestració d'Antonin Charvat, van fer del tema per al concert OBC a la platja del 2016.

Tot i haver publicat un àlbum (David Bowie) i diversos singles abans, Bowie va aconseguir notorietat el juliol del 1969, quan el seu single "Space Oddity" va arribar al "top 5" de la llista britànica de singles.

Després de tres anys corresponents a una etapa d'experimentació, va ressorgir el 1972, en plena era del glam rock, amb el seu extravagant i androgin "alter ego" Ziggy Stardust, gràcies al seu reeixit single "Starman" i al disc "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars".

Bowie va morir el 2016, als 69 anys, d'un càncer. "Blackstar" és el vint-i-cinquè àlbum de la seva extensa carrera musical, l'últim, publicat pocs dies abans de la seva defunció, un treball que inclou set cançons amb aires de jazz i amb tocs electrònics.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut