Xavier Grasset, al plató del seu nou programa (@xgraset)
De la corbata a la camisa hawaiana

Quedem a "La selva", amb Xavier Grasset

Ell ja l'ha visitat! Xavier Grasset ja és entre palmeres i esbarzers per conèixer el seu nou hàbitat natural per a aquesta temporada: "La selva"!

Després de nou temporades al capdavant del "Més 3/24", Xavier Grasset assumirà a partir del 12 de setembre el lideratge de "La selva", el nou magazín de tarda de TV3 i la plataforma 3Cat, amb actualitat, entreteniment i cultura.

De la nit a la tarda, del vestit d'home amb corbata a la camisa hawaiana i del clàssic plató del 3/24 a una cafeteria càlida i molt particular enmig de la fauna. Aquest és el canvi de rumb a la vida del Xavier Grasset. De fet, el periodista vila-secà ja ha conegut el seu nou hàbitat natural per a aquesta nova temporada, i és ni més ni menys que "La selva". Per tant, el seu objectiu serà desbrossar els camins del bosc tropical perquè sigui net i clar, per oferir-te un itinerari que eviti les rutes monòtones i et porti per senders plens de contingut interessant i rellevant.

I en què es tradueix això? Doncs és força senzill. Imagina un espai on la tarda es transforma en un mosaic de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat a través d'històries humanes que et faran pensar i entretenir a la vegada. "La selva" no només abordarà temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també t'oferirà una rica oferta cultural. Hi trobaràs seccions dedicades a llibres que et capturaran, música que et farà vibrar i teatre que et sorprendrà.

"Ves qui ho havia de dir, a mi que m'agrada la bona vida ara em veig envoltat de palmeres i esbarzers. Sí, a partir del 12 de setembre aquest serà el meu hàbitat natural: La selva. Ara mateix el que més em preocupa no és ni la calor ni els mosquits que hi haurà, sinó la fauna que m'hi acompanyarà… Quedem a "La selva"."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

Quan començarà "La selva" i a quina hora?

"La Selva" arrencarà el dijous 12 de setembre, l'endemà de la Diada. Aquest nou magazín es convertirà en el teu company de tarda amb una durada aproximada d'una hora i mitja, des de les 17.45 fins a les 19.15. Així que ara ja saps l'hora de quedada! Ella ja hi és:

Un comunicador carismàtic amb àmplia trajectòria a la casa

Xavier Grasset és un d'aquells noms que tothom reconeix. Al llarg dels anys, ha sabut barrejar com ningú l'entreteniment, l'anàlisi política, la informació i l'humor. Des del 2015, ens ha acompanyat a "Més 3/24", un espai que ha esdevingut referent tant pels convidats i tertulians amb què compta, com per la mirada d'autor que Grasset hi posava en el tractament dels temes.

Però abans de fer-se amb les nits informatives, el de Vila-seca ja havia deixat la seva empremta a la ràdio. Durant set temporades va dirigir i presentar "El món s'acaba", un programa que va destacar per l'originalitat a Catalunya Ràdio durant set temporades.

A més, també va ser la veu que des de Madrid ens acostava l'actualitat, i durant un temps va ser subdirector d'"El matí de Catalunya Ràdio".

I això no és tot. Durant nou temporades, Grasset va dirigir "L'oracle", una tertúlia diària que va canviar la manera de veure l'actualitat a la ràdio. A més, va posar el seu segell en altres espais com el "Tot gira" i "De quatre a set, Grasset". Ara, amb tot aquest bagatge, s'endinsa en una nova aventura a les tardes amb "La selva". Un programa on espera continuar sorprenent i captivant l'audiència amb el seu estil inconfusible. Així que com diu ell: Quedem a "La selva"!

 

Anar al contingut