"Els millors dels nostres dies": no te la trauràs del cap!
UNA BONA DOSI DE BON ROTLLO!

No te la trauràs del cap: escolta la cançó d'estiu de 3Cat amb en Lluís d'"Eufòria"

El tema que canta el guanyador d'"Eufòria" és una proposta del músic i compositor Manu Guix que parla de la família, els amics i la bona companyia durant l'estiu

Un dels premis que s'emporta el guanyador d'"Eufòria" és interpretar un tema escoltadíssim: la cançó d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. I aquest és el plaer que ha tingut Lluís Sánchez, el concursant que va quedar en primera posició al concurs musical de 3Cat.

"Els millors dels nostres dies" és el títol de la banda sonora que ens acompanyarà durant aquest estiu de la mà del mateix Lluís i que compta amb un videoclip brutal. Si encara no l'has vist, pots gaudir-lo a la plataforma 3Cat.

I si el que vols és una bona dosi d'optimisme i bon rotllo mentre passeges o estàs estirat a la platja, posa't els auriculars i escolta aquest gran tema a les plataformes digitals Spotify o Apple Music.

 

 

La cançó és una proposta del músic i compositor Manu Guix que es va gravar al juny a Miami. L'escenari del videoclip és la cala Ginesta, a Sitges. Una cançó carregada d'energia positiva que parla de la família, els amics i la bona companyia en aquestes dates, del millor de marxar a la muntanya o a la platja, a qualsevol racó sense cobertura on poder desconnectar i gaudir.

 

Anar al contingut