L'Aecc - Catalunya contra el càncer premia la Fundació per La Marató 2012

Els "I Guardons Aecc - Catalunya contra el càncer" reconeixen el foment a la recerca oncològica que representaran els 12,4 M? recaptats i la tasca divulgativa de la campanya prèvia al programa

Els "I Guardons Aecc - Catalunya contra el càncer" reconeixen el foment a la recerca oncològica que representaran els 12,4 M? recaptats i la tasca divulgativa de la campanya prèvia al programa.

En la primera edició dels "Guardons Aecc-Catalunya contra el Càncer", que ha creat l'associació del mateix nom, la Fundació La Marató de TV3 ha estat reconeguda, dins de la categoria d'Institució, pel foment a la recerca oncològica que significaran els 12,4 milions d'euros recaptats en l'edició 2012. El premi també reconeix la tasca de divulgació i sensibilització social que es va dur a terme en la campanya prèvia al programa i que va arribar a tota la ciutadania de Catalunya.



El president de l'Aecc-Catalunya contra el Càncer, Juli de Miquel, valora la creació d'aquests guardons com "una forma d'agrair i reconèixer organitzacions, entitats o empreses que estan realment compromeses amb una causa en què nosaltres portem lluitant ja 60 anys". "És molt encoratjador", afegeix el president, "la quantitat i qualitat de projectes afins als nostres objectius d'impulsar la recerca, la prevenció i l'acompanyament dels que pateixen directa o indirectament un càncer".



L'Institut Català d'Oncologia (ICO) i el Hard Rock també seran premiats; el primer com a institució que lluita contra el càncer des d'un vessant social i assistencial, i el segon dins de la categoria d'empresa solidària, pels seus programes de filantropia i el compromís amb la lluita contra el càncer de mama.

La directora de la Fundació La Marató de TV3, Carme Basté, ha estat l'encarregada de recollir el guardó en un acte que s'ha celebrat avui a l'hotel Barceló Sants.




Aquesta és la notícia emesa en el TN migdia d'avui


Anar al contingut