Som la televisió més vista per internet a l'abril

Segons les dades de Comscore, 2.528.000 usuaris únics han accedit a TV3 durant el mes d'abril, la nostra segona millor dada històrica i un 12% més que respecte del març. Catalunya Ràdio ha obtingut 621.000 usuaris únics i el conjunt de la CCMA ha arribat fins als 3.497.000 usuaris únics a Espanya, la millor audiència des de l'octubre del 2017
Actualitzat

Segons les dades de Comscore corresponents a l'abril del 2019, la cadena de televisió líder a internet a Catalunya és TV3, amb 2.528.000 usuaris únics i un creixement del 12% respecte al març de 2019. A Espanya, TV3 arriba als 2.934.000 usuaris únics, un 6% més que el mes anterior. TV3 és, també, la cadena líder a Catalunya en consum de vídeo per ordinador a internet.

Segons dades internes d'Adobe Analytics, els capítols 350, 344, 348, 343 i 349 de la sèrie "Com si fos ahir" són els continguts més vistos de TV3 per internet a l'abril.

La cobertura informativa de la cadena, tant pel que fa a les Eleccions Generals del 28A com al seguiment del judici del procés, també ha contribuït de manera notable a les altes xifres d'audiència. Durant la jornada electoral, 124.000 usuaris únics van veure l'emissió en directe de TV3 a través dels mitjans digitals. Aquell diumenge, el portal de la CCMA va arribar als 414.000 usuaris únics, més del doble que l'audiència registrada els dies de les eleccions generals del 2015 i el 2016.

Catalunya Ràdio, per la seva banda, ha aconseguit a l'abril 621.000 usuaris únics a Catalunya, un 18% més que el març. A Espanya, ha obtingut 687.000 usuaris únics, un 3% més que el mes anterior.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha superat els 3.497.000 usuaris únics a Espanya, la millor dada des de l'octubre del 2017. A Catalunya, obté 2.850.000 usuaris únics i un abast del 53,5% del conjunt d'internautes, també la millor audiència des de l'octubre del 2017.

 

Els més vistos

El públic continúa ben fidel a la sèrie de sobretaula, i això torna a col·locar entre els cinc continguts més vístos de TV3 diferents capítols de la sèrie, amb el capítol 350 al capdavant. Aquell dia la Sílvia, per fi, es va deixa anar:

 

L'humor de "Polònia" no decep mai, i els seus programes sempre tenen el favor del públic. El més vist de l'abril va ser el del dia 4. Aquell dia, Gonzalo Boye (Jordi Soriano), Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) i Carles Puigdemont (Queco Novell) explicaven la seva jugada mestra parodiant una de les actuacions més mítiques del Tricicle:

 

Les ficcions de TV3 no fallen mai, i els seguidors ens ho reconeixen cada més col·locant-les entre els continguts de més consum. Aquest mes d'abril no ha fallat la segona temporada de "Benvinguts a la família" i l'estrena de "Les de l'hoquei", que arrenca amb força.

En concret, "Benvinguts a la família" ha col·locat entre els més vistos el capítol 25, "L'estafa", quan la Teresa tornava a casa de la família assegurant que el Manu l'havia deixat plantada a l'altar per quedar-se l'anell i, aquest cop, de debò. I el David va aconseguir fer-se un petó amb la Paula:

 

Per la seva banda, "Les de l'hoquei", que es va estrenar tot just el dia 29 d'abril, ja ha col·locat el capítol de l'estrena "Emma", entre els més demandats pel públic aquest mes d'abril. En aquest episodi, l'Emma, la Laila, la Raquel, la Flor, la Lorena i la Berta lluiten perquè la secció femenina del Club Patí Minerva no desaparegui, davant l'ambició de l'Enric, que només aposta pel masculí. En paral·lel, l'Anna torna a casa per una lesió, la qual cosa no agrada gaire a l'Emma:

 

I el nou programa de divulgació sobre noves tecnologies "No pot ser!", conduit per Jordi Basté, ha aconseguit situar-se entre els més vistos del més gràcies al capítol "Big Data, Big Brother". Jordi Basté posava a prova les actrius Aina Clotet i Anna Bertran i el periodista Marc Giró, per demostrar la vulnerabilitat de la nostra privacitat a internet. Els experts que Basté va visitar en aquest capítol ens alertaven sobre les empreses dedicades a recopilar i vendre dades personals:

El més vist
Anar al contingut