Imatge del cartell del Manga Barcelona 2022
Manga Barcelona
L'X3 al Manga Barcelona

L'X3 posa en marxa un canal temàtic de manga durant 4 dies

L'X3 desembarca al Manga Barcelona, del 8 a l'11 de desembre, amb un espai propi, un canal pop-up temàtic, connexions dels programes i programació especial del canal i les plataformes digitals.

Si a casa sou fans del manga i l'anime, i penseu visitar el saló a la seva nova ubicació a Fira de Barcelona Gran Via (preu: 14 euros, gratuït per menors de 3 anys), no us perdeu totes les sorpreses i novetats que us hem preparat des de l'X3.

A l'espai X3 que trobareu només entrar, hi descobrireu una novetat de primera: una cabina hologràfica on interactuareu amb els vostres personatges preferits de les sèries d'anime, amb els Beta o amb la Maria i el David del "Ràndom". També podreu fer-vos fotos amb alguns dels personatges més coneguts del canal a l'espai de photocall mentre gaudiu de totes les estrenes i novetats X3 que ompliran la pantalla gegant durant tot el dia.

'Haikyu!!'
"Haikyu!!"

Sessió amb dobladors i novetats X3 per al 2023

Dijous, 8 de desembre, a les 11.00 a l'Auditori

Qui posa veu als personatges d'anime en català? Veniu a la sessió amb els dobladors dels protagonistes de les sèries i pel·lícules X3 que més us agraden: "Haikyu!!", "Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba", "Detectiu Conan" i més! Els podreu conèixer en persona, participar de les activitats interactives de la sessió i fer-los preguntes.

Divendres, 9 de desembre, a les 18.00, a la sala Kitsune

Voleu ser els primers a conèixer totes les novetats que l'X3 us ha preparat per al 2023? Laia Servera, directora del Departament d'Infantils de la CCMA, les presentarà al Manga Barcelona i en podreu veure un avançament en exclusiva!

'Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba'
"Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba"

Canal POP-UP

I si no podeu anar al saló, no us preocupeu, perquè el manga i l'anime també inundaran els canals digitals i la programació del SX3 durant els quatre dies que dura el saló. Del 8 a l'11 de desembre es posarà en marxa un canal pop-up exclusiu que es podrà veure a la web, l'app i a l'smart TV i que oferirà maratons de sèries de 8.00 a 22.00. Consulta aquí tota la programació.

Estrenes al canal X3 per aquesta setmana!

I al canal habitual TDT, cap de setmana d'estrenes!

  • "Ronja, la filla del bandoler" dijous, 8 de desembre, a les 9.00
  • "My Hero Academia: dos herois" dijous, 8 de desembre, a les 20.20 (simultàniament al canal pop-up)
  • "El Detectiu Conan: la bala escarlata" diumenge, 11 de desembre, 18.00
  • "El Detectiu Conan: The Scarlet Alibi" diumenge, 11 de desembre, 20.30

A més, els programes de l'X3 seran al Manga Barcelona amb connexions en directe i reportatges. El "Ràndom" farà un especial amb connexions amb el saló divendres, 9 de desembre, i l'"InfoK" i els "Beta" hi enregistraran continguts que s'emetran els dies 12 i 13 de desembre, respectivament.

Un gran desplegament de l'X3 per posar tot un món d'anime a les teves mans!

ARXIVAT A:
Còmic
Anar al contingut