Ves pensant quina de les onze parelles guanyarà "La travessa"

"La travessa: expedició Mediterrani" puja de nivell: 300 km d'aventura mediterrània per terra, mar i aire

L'escenari del reality d'aventura presentat per Laura Escanes es desplaça dels Pirineus al Mediterrani, on els concursants hauran de superar tota mena de proves per aconseguir els 20.000 euros de premi
Actualitzat

"Molta més exigència, molta competició i uns concursants que prometen...". Així és com defineix Laura Escanes la nova aventura que està a punt de fer-te vibrar. Després de l'èxit de la primera temporada, la presentadora i influencer catalana ja torna a tenir enllestida la motxilla i això només vol dir una cosa: el 25 de setembre arriba "La travessa: expedició Mediterrani", en exclusiva, a la plataforma 3Cat! Estàs a punt perquè torni l'adrenalina?

 


Del nord al sud del país

En aquesta edició, l'escenari canvia dels Pirineus al Mediterrani, amb un repte que portarà les onze parelles a travessar Catalunya de nord a sud, des de la frontera amb França fins al delta de l'Ebre. Més de 300 quilòmetres d'aventura per terra, mar i aire, amb un únic objectiu per als concursants: arribar els primers a la platja de Migjorn (Terres de l'Ebre) i guanyar els 20.000 euros de premi!  

A més, Laura Escanes ha afirmat en una entrevista al "LOFT", amb Berta Aroca, que els participants d'aquesta temporada "són més joves, la qual cosa aportarà més joc al programa". També ha destacat que "són encara més competitius que els anteriors", un aspecte que l'ha sorprès. 

 

Tota mena de proves en un entorn privilegiat

Però per aconseguir el premi, els concursants hauran de superar els seus límits tant físics com mentals. En aquesta expedició, la força i l'estratègia seran essencials per remar a mar obert, escalar parets impossibles, arrossegar-se per coves i afrontar el vertigen als cims més escarpats.

Tot, perquè els espectadors descobreixin la riquesa del patrimoni històric i natural de Catalunya, amb una Laura Escanes en plena acció. I és que se la podrà veure escalant i sobrevolant les parets del Montsant! 

 


La primera temporada: un èxit rotund

La primera temporada ha estat un dels grans èxits de 3Cat, ja que ha acumulat més d'1.500.000 reproduccions. A més, "La travessa" ha tingut un gran ressò a les xarxes socials, amb gairebé 10 milions de visualitzacions dels seus continguts. Si encara no l'heu vist, afanyeu-vos! La teniu disponible sencera a 3Cat!

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més vist
Anar al contingut