Anar a la navegació principalAnar al contingut

més info

"La mar de bé" és un programa divulgatiu i divertit sobre el món de la pesca que vol donar prestigi al peix de llotja, al pescador, i oferir una visió optimista de l'ofici i la seva riquesa cultural. En Quim Casellas, cuiner del restaurant Casamar, de Llafranc, i presentador del programa, pujarà a les embarcacions dels pescadors de la Costa Brava per endinsar-se en el seu ofici, experimentar-lo en primera persona i mostrar-te'l com no l'havies vist mai.

El peix i la cuina marinera també tenen un paper protagonista al programa: en Quim Casellas ens presentarà les espècies autòctones de la nostra costa i ens mostrarà receptes elaborades amb peix de llotja.

 

Direcció
Lluís Moreno

Realització
Marc Planagumà

Producció
Marta Riera

Producció delegada TV3
Xavi Sobrón

Producció executiva Arkham Studio
Lluís Moreno

Coordinació GALP Costa Brava i producció
Francesc Galí

Producció executiva TV3
Cristian Trepat
Mario Daza

Guió
Curro Lucas

Locució
Núria Pascal

Coordinació de continguts TV3
Reyes Marimon

Direcció de fotografia
Xavi Pujol

Direcció d'art
Raül Arjona

Disseny gràfic
La Cabra Estudi

Càmeres
Marc Planagumà
Xavi Pujol

So directe
Jordi Paris

Imatges dron
Àlex Ortigosa
Roger Birba

Càmeres submarines
Josep Maria Pla
Dídac Catalán
Víctor Sánchez
Jordi Riera
Ramon Casabayó

Muntadors
Joan Gol
Albert Rodríguez
Xavi Pujol
Marc Planagumà

Motion graphics i animacions
Raül Arjona

Il·lustracions
Blaufosc
Xavier Domínguez

Postproducció d'àudio
Byron Abadia

Assessorament científic
Museu de la Pesca

Assessorament lingüístic
Mercè Pastor

Documentalistes
Alfons Garrido
Glòria Ñaco

Documentació TV3
Francesc Pérez
Àngels Serres

Ajudants de cuina
Adrià Peiró
Gemma Cristóbal

Comunicació i xarxes socials
La Rita Comunicació

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Marga Chaves

Informàtica
Dani Martí

Pròximament

3cat

Cala Galladera II

La nansa és una tècnica de pesca artesanal, selectiva i molt sostenible, que s'utilitza per capturar pops i altres espècies similars. En aquest capítol, en Quim Casellas...