La iaia Angeleta s'atreveix a entrar en cotxe al plató del "Vosaltres mateixos"

Andreu Buenafuente entrevista l'àvia més famosa d'internet després de rebre un correu electrònic que deia: "Hola, tinc 93 anys i soc instagramer"
Actualitzat

L'Àngela Coromina, més coneguda com la iaia Angeleta, fa poc que volta per les xarxes i ja és tota una celebritat. Cada dia, el seu net Jordi la grava mentre explica les seves vivències als més de 115.000 seguidors que té a Instagram. Entre els vídeos més compartits, els que té conduint el seu petit cotxe, un Fiat 500.

I, per celebrar que aquest estiu li han renovat el carnet un any més, s'ha atrevit a entrar al plató del "Vosaltres mateixos" demostrant la seva traça al volant, tal com ha ensenyat en alguns dels vídeos més virals. Malgrat que assegura que la ràdio del cotxe la distreu, els aplaudiments i els crits del públic no han estat cap impediment perquè dugués a terme un estacionament perfecte.

L'Angeleta, que ha estrenat la butaca de convidats d'aquesta nova temporada, explica que cada any li han de revisar el carnet: "Si en un futur no me'l renoven, em compraré una moto." El riure de l'àvia ha contagiat tot el plató, i la seva espontaneïtat i franquesa han impregnat totes les seves intervencions durant l'entrevista amb l'Andreu Buenafuente.

 

 

En Jordi, el net de l'Angeleta

Al final de l'entrevista, l'Andreu Buenafuente ha anat a buscar entre bastidors el net de l'Angeleta, en Jordi, encarregat de portar-li les xarxes. En Jordi ha aprofitat l'espai que li ha brindat el "Vosaltres mateixos" per confessar l'estima que li té a l'àvia i també per reivindicar i elogiar la figura de les persones grans:

"Som una societat que no som justos amb els avis i hauríem de dedicar-los més temps."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut