Les noves trames del "Com si fos ahir" tocaran temes sensibles, i prometen emocions fortes.
"Com si fos ahir" torna a la plataforma 3Cat i a TV3 el dilluns 2 de setembre
Ens mou l'entusiasme

"Jo mai mai", "Cites" i "El mal invisible", les sèries que tornen i estrenem a 3Cat

3Cat continua sent el motor de l'audiovisual català. T'expliquem les novetats de la temporada 2024-2025

"Jo mai mai" i "Cites Barcelona", segona temporada

Les sèries i els llargmetratges continuaran omplint la programació, i és que 3Cat continua sent motor de l'audiovisual català. Arribarà la segona temporada de "Jo mai mai", on miren de recuperar-se del polèmic final de la temporada passada. Aquest setembre comença el rodatge dels nous capítols, que s'estrenaran el 2025.

També torna "Cites Barcelona". En la nova temporada continuen les trobades entre desconeguts que s'han d'enfrontar al cara a cara d'una primera cita. Seran sis capítols amb històries sobre el que passa quan la tecnologia desapareix i l'única cosa que queda són dues persones amb les seves pròpies necessitats i contradiccions.

 

"Delta", thriller mediambiental

També arribaran estrenes, sèries noves. "Delta", un thriller mediambiental i la primera sèrie de ficció que es roda al delta de l'Ebre, en un entorn excepcional que es converteix en un personatge més.??La ficció de 6 capítols dirigida i creada per David Gonzàlez mostra les problemàtiques de l'espai natural del Delta, com l'amenaça de desaparició per la crisi climàtica. La recerca d'una activista mediambiental per part d'una periodista és el punt de partida d'aquest thriller rural.

Un moment del rodatge de "Delta"

El càsting està integrat per Meritxell Calvo (Júlia), Raquel Ferri (Meri), Pep Tosar (Ricardo), Lluís Marquès (Miki), Sergi Gobert (Lluïset), Cristina Fernández (María José), Martín Atance (Jaume), Carles Roig (Nil) i Carol Rovira (Tina), entre d'altres. Dirigida per David Gonzàlez, el guió ha anat a càrrec del mateix David Gonzàlez i Laia Foguet.

 

"El mal invisible": la Barcelona apocalíptica

"El mal invisible", creada per Lluís Arcarazo i protagonitzada per David Verdaguer i Ángela Cervantes. En plena pandèmia i en una Barcelona de carrers deserts, transitats només per policies i ambulàncies, succeeixen una sèrie de crims que segueixen tots el mateix patró.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

I també, "Sala polivalent", sis histo?ries independents, pero? interrelacionades per l'espai on tenen lloc: una sala polivalent on s'organitzen cursos, assajos i trobades diverses.

 

Els llargmetratges de la temporada

La nova temporada també rebrà l'estrena d'alguns dels llargmetratges amb la participació de 3Cat que més han fet parlar en sales i festivals de cinema: "Creatura", d'Elena Martín Gimeno; "Un any, una nit",  d'Isaki Lacuesta; "Ruta salvatge", de Marc Recha, o "20.000 espècies d'abelles", d'Estibaliz Urresola Solagure, amb dos premis a la Berlinale al seu currículum, entre altres.

'Creatura', d'Elena Martín
"Creatura", d'Elena Martín

 

La vuitena temporada del "Com si fos ahir"

Tot això sense oblidar la sèrie de producció pròpia per excel·lencia i que torna a la sobtetaula amb la vuitena temporada, "Com si fos ahir".

Després d'un final trepidant de la setena temporada, els nous capítols plantejaran uns titulars molt interessants, com: què passa quan te n'adones que en un moment de vida o mort no pots confiar en la teva parella?; què és més important per a un adolescent: la família d'origen o la família triada?; de vegades coneixem gent que d'entrada ens fascina, però que no és tan simpàtica com sembla; estem en deute amb les persones que ens han cuidat quan érem petites?  

La sèrie presentarà moltes novetats i incorporacions amb noms com Mercè Comes, Dafnis Balduz, Ivan Benet, Mariona Ribas, Mercè Martínez, Marina Gatell, Adrià Collado i Pep Ambròs, entre altres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

 

Anar al contingut