Ja tenim la millor parella de pagesos de Catalunya!
Ja tenim la millor parella de pagesos de Catalunya!
Els guanyadors d'"El tros"

Ja tenim la millor parella de pagesos de Catalunya!

Després de 10 programes i de superar moltes proves, una de les parelles formades per un pagès i un urbanita s'ha endut el premi de 10.000 euros del programa

Només dos dels 20 concursants que van començar l'aventura d'"El tros" poden dir que s'han convertit en la millor parella de pagesos de Catalunya. Els ha tocat suar, patir i treballar de valent per superar totes les proves, les nominacions al pati de les falçs i superar les parelles rivals. Però han demostrat ser els més hàbils i els més ben preparats per endur-se el títol i els 10.000 euros de premi del programa.
 

Una final dominada pels vermells

Després del canvi d'equip de l'Arnau i la Mari, que van iniciar el seu pas pel concurs a l'equip blau, però que els va tocar passar-se als vermells, i de la repesca de dues parelles, les formades pel Gerard i el Pau, i pel Joaquim i la Claudia, la gran final d'"El tros" ha estat protagonitzada íntegrament per membres de l'equip vermell.

La primera prova de la final, en la qual han hagut de conduir cinc oques al seu tancat ha servit per eliminar la primera parella: el Gerard i el Pau, no han estat capaços de completar la tasca i han estat els primers a diu adeu a la possibilitat d'emportar-se el premi.
 

 

L'última nit abans de la prova final, tots els concursants han dormit a la masia i han pogut dir adeu definitivament a la pallissa. A més, els esperava una recompensa sorpresa: un àpat cuinat pel presentador de "CuinesArnau París
 

Els guanyadors d'"El tros"

Per enfrontar-se a l'última prova del concurs, l'Arnau i la Mari, la parella lila, han recuperat els seus colors originals i s'han tornat a vestir de blau. A l'altra banda hi han tingut els últims vermells supervivents, el Joaquim i la Claudia, la parella blau cel.

 

L'última prova ha obligat els concursants a treure tots els coneixements adquirits al llarg del programa i els ha posat al límit físicament. Ha estat una prova, a més, sota la pluja, que encara ha esgotat més els concursants.

Les dues parelles han demostrat perquè han arribat tan lluny, però finalment els més ràpids han estat una de les parelles més fortes des de l'inici d'"El tros": l'Arnau i la Mari s'han convertit la millor parella pagesa de Catalunya!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

Després de moltes setmanes molt dures, de nits a la pallissa i de proves que han posat els concursants contra les cordes, per fi han pogut celebrar la victòria amb la resta de participants i rebre el xec dels 10.000 euros de premi per als guanyadors d'"El tros".

 

Anar al contingut