Jose Corbacho i Juan Cruz, directors d'"Incidencias"
Jose Corbacho i Juan Cruz, directors d'"Incidencias"
Una coproducció de Televisió de Catalunya

"Incidencias" s'estrena la nit de Cap d'Any

Arriba als cinemes la nova pel·lícula i tercera del tàndem José Corbacho i Juan Cruz

Aquest dijous, 31 de gener, arriba als cinemes "Incidencias", la nova pel·lícula i tercera del tàndem Corbacho i Cruz. Els directors de "Tapas" i "Cobardes" porten ara a la gran pantalla una història que es desenvolupa durant la nit de Cap d'Any. "Incidencias", amb la col·laboració de TV3, té com a intèrprets Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Toni Acosta i Núria Gago entre d'altres.

Tota la història d'"Incidencias" es desenvolupa la nit de Cap d'Any, pràcticament en un sol espai, a dalt d'un tren d'alta velocitat on les situacions parteixen de la realitat i fan un gir inesperat cap a la comèdia estripada. La nova pel·lícula dels directors de "Tapas" i "Cobardes" té un cartell ple a vessar de cares conegudes del cinema i la televisió, com Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Toni Acosta, Núria Gago, Aida Folch, Roberto Álamo, Miki Esparbé i Nao Albet, entre d'altres. A més, hi fan una col·laboració especial Imanol Arias i Rossy de Palma.

No es podia estrenar un dia millor, el 31 de desembre, aquest nou film de José Corbacho i Juan Cruz. Amb guió original de Jaime Bartolomé, els dos directors van col·laborar a l'hora d'escriure el text definitiu. "Els personatges són tots molt diferents i representen un petit món amb el qual tothom es pot sentir identificat. És una comèdia delirant que porta els seus protagonistes al límit" descriu José Corbacho. "El fet que passi la nit de Cap d'Any afegeix pressió a l'acció", afegeix Juan Cruz.

El llargmetratge es va rodar a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Súria. Jaume Bartolomé va guanyar el premi al millor guió Ciudad de Segovia 2015 al millor guió per aquesta pel·lícula.

Sinopsi:
31 de desembre, 16.30. Un tren que va de Barcelona a Madrid s'atura sense causa aparent enmig d'un paratge solitari. Incomunicats i sota un temporal de neu, la inquietud i la desconfiança s'apoderaran dels passatgers, que provocaran, amb la seva conducta esbojarrada, que surti el pitjor de cadascun d'ells.

Fitxa tècnica i artística:
Direcció: José Corbacho i Juan Cruz
Guió: Jaime Bartolomé, José Corbacho i Juan Cruz
Producció executiva: Julio Fernández i Adrià Monés
Intèrprets: Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Toni Acosta, Núria Gago, Rubén Ochandiano, Aida Folch, Roberto Álamo i Miki Esparbé, entre d'altres, i amb la col·laboració especial d'Imanol Arias i Rossy de Palma.
Direcció de fotografia: Mario Montero

"Incidencias" és una producció de Filmax amb la participació de TVE, la col·laboració de Televisió de Catalunya i d'Orange i el suport de l'ICEC.

Anar al contingut