Estrena de la sèrie "Dr. W" al canal Super3

El xou del "Dr.W" irromp al canal Super3 amb el seu estil particular irònic i divertit per trencar tots els esquemes preestablerts sobre el perquè de les coses que ens envolten de la vida quotidiana.

El Dr. Woody Bonepecker, àlies "Dr. W", és un doctor delirant, presentador d'un programa de televisió, que en cada episodi ens descobreix la veritat d'un fet quotidià com si es tractés d'una cosa sorprenent i meravellosa. Aquest personatge, fascinat per les coses senzilles, no dóna res per fet i explica de forma apassionada la història de coses com l'escalfament global, l'aigua corrent, la llei de Murphy, etc., tal com les sent, fent servir exemples propers als nens. A través d'aquests exemples, el Dr. W transporta els espectadors a un món màgic i fantàstic, que no és altra cosa que una petita part de les meravelles de la vida.

"Dr. W" és una sèrie dirigida per Muyi Neira amb producció executiva de Peter Keydel i guió de Martin Guido. Aquesta sèrie, feta en 3D, consta de 26 episodis de 4 minuts cadascun i està destinada a nens d'entre sis i nou anys. És una coproducció de Magoproduction i Televisió de Catalunya amb la col·laboració de l'ICIC.
Anar al contingut