Estrena de "La Estrella" als cinemes

"La Estrella", el llargmetratge dirigit per l'Alberto Aranda, es va estrenar divendres 24 de maig a les grans pantalles.

El film està basat en la novel·la de la Belén Carmona i passa, quasi en la seva totalitat, a Santa Coloma de Gramenet, o "Santaco" com en diuen els protagonistes del llargmetratge.
 
"La Estrella" és una història d'amors mal entesos, condicionals, servils, dependents i idealitzats que sovint es veuen a les pel·lícules. Però també parla de la valentia, del racisme, de la immigració, de la superació personal i del flamenc. És una pel·lícula d'A Contraluz Films amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE i el suport de l'ICEC i l'ICAA.
 
 
SINOPSI:
 
L'Estrella és una noia de barri, alegre i amb molt de carisma que es desviu pels seus amics i contagia la seva alegria allà on va.  Viu amb en Salva, el seu xicot, que somia aconseguir una bona feina per pujar d'estatus social i fugir del barri al més aviat possible. El dia que celebren el seu ascens a l'empresa, la millor amiga de l'Estrella, la Trini, es presenta a casa. Ha fugit de casa seva amb el seu fill perquè el seu marit la maltracta.  A partir d'aquest moment, la vida de l'Estrella es converteix en una viatge ple d'alegries i tristeses, en què ella es desviu per tothom fins al punt d'oblidar-se d'ella mateixa.  Aquest fet li acaba passant factura i no serà fins que ella agafi les regnes de la seva vida que podrà recuperar la seva felicitat.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Director: Alberto Aranda
Guionistes: Alberto Aranda i Belén Carmona
Producció executiva: Xavier Granada
Intèrprets: Ingrid Rubio (Estrella), Carmen Machi (Trini), Marc Clotet (Salva), Fele Martínez (Baltasar) i Carlos Blanco (Jonás), Pep Tosar (Xavier), Alfonsa Rosso (Antonia), Fanny de Castro (Manolita), Pepe Rodríguez (Manuel) i Sau-Ching Wong (Li).
Director de fotografia: Bet Rourich
Música original: Zacarías M. De la Riva
Cançó original: Muchachito Bombo Infierno
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut