"Un año, una noche", la història d'una parella que va viure l'atemptat del Bataclan

Estrena d'"Un año, una noche" als cinemes

Isaki Lacuesta estrena a la gran pantalla "Un año, una noche". El llargmetratge, amb la participació de TV3, és la història de Ramón i Céline, una jove parella que assisteix al concert de la sala Bataclan la nit del 13 de novembre del 2015. 
Actualitzat

Divendres, dia 21 d'octubre, s'estrena a les sales de cinema "Un año, una noche", dirigida per Isaki Lacuesta i protagonitzada per Nahuel Pérez Biscayart, Noémie Merlant, Quim Gutiérrez i Alba Guilera, que interpreten les dues parelles protagonistes. El film compta amb la participació de TV3.

La trama, amb guió d'Isa Campo, està basada en el llibre "Paz, amor y death metal", de Ramón González, supervivent de l'atemptat terrorista. "Un año, una noche" és la història de Ramón i Céline, una jove parella que assisteix al concert de la sala Bataclan la nit del 13 de novembre del 2015.

Durant l'assalt terrorista, Céline i Ramón arriben per separat al camerino dels músics i s'hi refugien durant hores fins al seu alliberament. Aconsegueixen salvar-se, però quan surten ja no són els mateixos. I no saben si ho podran tornar a ser.

Aquella nit els dos van viure els fets de manera diferent i els va deixar una profunda empremta en les seves vides que han de gestionar. Céline, amb una fugida cap endavant i aferrant-se a la seva vida prèvia. Ramón, amb un tornar repetidament a aquell instant, per atrapar-lo i enfrontar-se a una pregunta clau: com vol viure a partir d'ara?

L'any posterior a l'atemptat, la parella intenta resincronitzar-se, tornar a estar connectats com abans d'allò que no haurien d'haver viscut mai.

 

La pel·lícula és una coproducció internacional de Mr. Fields and Friends, Bambú Producciones, La Termita Films i Noodles Production (França), amb la participació de TVE, Movistar+, TV3, amb el suport de l'ICAA, ICEC, Eurimages i la distribució de BTeam.

 

El més vist
Anar al contingut