Diumenge, a les 18.30, a TV3

Els millors cors d'Europa, a la gran final del concurs Let the Peoples Sing

TV3 seguirà en directe des del Palau de la Música la final del concurs de cant coral internacional. Hi participen més de 300 cantaires de 9 cors provinents d'Estònia, Alemanya, Hongria, Rússia, el Regne Unit, Bulgària, Dinamarca i Letònia.

Aquest cap de setmana se celebra al Palau de la Música Catalana la final del concurs europeu de cors Let The Peoples Sing. La Corporació Britànica de Radiodifusió va crear el 1961 aquest concurs, adreçat a cors amateurs i que se celebra, cada dos anys, en una ciutat diferent d'Europa.

El 2019, per primera vegada en la història es farà a l'estat espanyol, concretament a Barcelona. Catalunya Música ha estat seleccionada per ser l'emissora amfitriona del concurs i transmetre'n en directe la final, que podran gaudir milions d'oients d'Europa i d'arreu del món. En aquesta ocasió excepcional, la final del concurs també es podrà seguir per TV3, diumenge, de 18.30 a 21.00.

La final de diumenge acollirà més de 300 cantaires dels 9 cors finalistes, a més del Cor de Noies de l'Orfeó Català, provinents d'Estònia, Alemanya, Hongria, Rússia, el Regne Unit, Bulgària, Dinamarca i Letònia.

Les semifinals del certamen es van fer els dies 10 i 11 de desembre a la seu de la Radiotelevisió Suïssa de Lausana i s'hi van presentar 17 cors de 13 països, entre els quals el Cor de Noies de l'Orfeó Català, que competirà en la categoria de cors infantils i joves per endur-se el premi absolut del certamen, la Silver Rose Bowl, que el convertiria en la millor formació coral amateur d'Europa.

A Twitter comentarem el concurs amb l'etiqueta #LTPSBarcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut