Enric Reverté, il·lustre cònsol de Sildàvia, i Andreu Buenafuente, a "Vosaltres mateixos"
"Vosaltres mateixos" s'estrenarà el 16 de setembre
Ens mou l'entusiasme!

Desconnecta amb les millors estrenes d'humor d'aquesta tardor

La vintena temporada del "Polònia, l'estrena del "Tot torna" o el retorn de "Natura Sàvia: Sapere Aude" són algunes de les propostes ideals per acabar el dia amb una injecció de bon humor

1. "Vosaltres mateixos": Buenafuente et convida a ser el protagonista per una nit

Després d'una llarga trajectòria entrevistant personatges famosos, l'Andreu Buenafuente torna amb ganes renovades de xerrar, improvisar i divertir-se amb les històries dels espectadors. És per aquest motiu que, la segona temporada de "Vosaltres Mateixos", t'ofereix l'oportunitat que tu mateix puguis ser el convidat estrella per una nit!

D'aquesta manera, el programa mantindrà l'essència que el caracteritza: buscar converses i moments televisius divertits amb la gent del carrer com a protagonistes. Així que, si tens una història divertida, un ofici curiós o una habilitat sorprenent... l'Andreu t'està buscant!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

La gran novetat d'aquesta temporada és que el programa s'emetrà enganxat a la gravació, de manera que el monòleg ja no serà atemporal, sinó que repassarà l'actualitat de la setmana a través del prisma de l'Andreu.?

Per altra banda, s'estrenarà un nou decorat amb més caliu, per generar un ambient més proper i íntim, que afavoreixi millor la interacció i la improvisació amb el públic de la grada.

Com veieu, està tot a punt perquè aquest dilluns, dia 16 de setembre, comenci la nova temporada, a partir de les 22.05. O en principi, vaja, perquè, de moment, no localitzem l'Andreu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

 

2. "El Búnquer": més biografies surrealistes i, ara, amb convidats famosos  

Després de 700 biografies a l'esquena, en Peyu, en Jair i la Neus es tornen a tancar a "El búnquer" per tornar-nos a sorprendre'ns amb noves històries surrealistes. I aquesta cinquena temporada, van més forts que mai: estan disposats a treure tots els noms que els quedaven al calaix de sastre, per polèmics que siguin.  

A més, encara que les places per venir al programa van molt buscades, s'hi permetrà l'entrada d'un personatge famós del panorama català, que vindrà expressament fins a l'amagatall clandestí per passar una estona desconnectat del món i de l'actualitat. De moment, ja hi ha hagut un primer convidat: l'incombustible director i presentador dels '"Telenotícies migdia" i "Telenotícies vespre" del cap de setmana a TV3, Ramon Pellicer.

Per cert! El programa canvia de franja horària, i ara s'emet a l'antena de Catalunya Ràdio de 13.00 a 14.00 de dilluns a divendres. Si us l'heu perdut, no passa res! En podeu recuperar tots els capítols a la plataforma 3Cat.

 

3. "Tot torna": el nou informatiu humorístic amb els Òscars

Sí, tornen els Òscars! La dupla humorística torna a TV3 amb un informatiu de 30 minuts on repassaran amb humor l'actualitat dels últims 40 anys bussejant en l'arxiu audiovisual de la televisió pública catalana.

Cada capítol serà la contracrònica informativa d'un any en concret i repassaran les notícies que ens van impactar per diferents raons: els Jocs Olímpics, el comiat de l'orca Ulisses, la polèmica del negre de Banyoles, l'incendi del Liceu, el referèndum de l'Estatut o els èxits i les crisis del Barça.

Un  viatge al passat per constatar que tot torna

Al "Tot torna", es viatjarà en el temps per revisar què es feia anys enrere en el món del cinema, la política, els esports, la tecnologia, la publicitat, les joguines o els successos amb l'objectiu d'entretenir-te recordant com érem, constatant com som i demostrant que, més sovint del que pensem, tot torna.

 

4. "Polònia": la 20a temporada ja és aquí

El programa, que ha continuat sent líder cada setmana, torna amb la mateixa energia i entusiasme de sempre. Després de seguir atentament tot el que ha passat durant l'estiu -no ha estat poca cosa-, els guionistes, els actors i les actrius del "Polònia" estan a punt per a una tardor que es preveu intensa.

A més dels esquetxos d'actualitat política i social, i de les seccions clàssiques com la d'en Miquel i la Montserrat o el museu de l'Aniol Jorquera, hi haurà nous espais, i no hi faltaran els musicals que versionen els grans èxits d'ahir, d'avui i de sempre! Hi haurà una versió d'una de les cançons de l'estiu? No ho sabem, però de moment, ja l'estan practicant:

 

5. "Està passant": segueix l'actualitat amb ironia

L"Està passant", el programa satíric que cada vespre de dilluns a dijous repassa l'actualitat, arriba aquesta temporada a la impressionant xifra de 1.500 capítols! Qui ho havia de dir, 1.500 dies fent broma del que passa al món i encara els en queden ganes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

El programa manté el seu quartet d'or: Òscar Andreu, Jair Domínguez, Natza Farré i Queco Novell. Ells continuen fent el que saben fer més bé: acostar-nos l'actualitat del dia, amb especial focus en la política, els mitjans de comunicació i les xarxes socials, sempre amb aquella ironia fina... o no tan fina, que els caracteritza. Si et sembla que el dia ha estat avorrit, no pateixis, ells segur que en treuen suc!

 

6. "APM"?: Joel Díaz torna com a col·laborador

L'"APM?" compleix 21 anys i ho fa sense perdre múscul. Superada la ressaca de la festa dels 20 anys d'emissions, un dels programes amb més història de la televisió de Catalunya torna per omplir les pantalles dels mítics personatges, mems i frases que ja han passat a la posteritat.

La novetat més important d'aquesta temporada afecta un dels continguts més icònics del programa: "La televisió és cultura". Aquest cop, la secció es personalitza amb la presència de Joel Díaz com a entrevistador. Per això, aquesta temporada es dirà "La televisió és cultura amb Joel Díaz".

 

7. "Natura Sàvia: Sapere Aude" torna després de sis anys

Sis anys després de l'estrena, "Natura sàvia" torna amb una versió renovada, però mantenint el seu estil de divulgació amb humor. Tot i la mort del naturalista Jaume Sañé, l'equip ha decidit continuar el projecte en homenatge a ell, utilitzant imatges i guions preparats pel mateix Sañé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

Aquesta nova temporada inclourà més entreteniment, amb una estructura de sitcom ambientada en una universitat on en Peyu farà de professor de biologia.

El programa també comptarà amb Albert Pla, Quimi Portet i Iris Pérez, una nena de 12 anys que liderarà la part documental sobre fauna. Lídia Freixas, biòloga, guiarà en Peyu a descobrir la fauna autòctona de Catalunya.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut