Truita cremosa de Betanzos

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'ou es considera un aliment de referència, ja que conté tots els aminoàcids essencials per a les persones.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 14 ous

    2  patates agres

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem les patates, les laminem a una mida similar, i les deixem en remull cinc minuts.  
  2. Les escorrem bé i les fregim en oli d'oliva verge extra. 
  3. Batem, lleugerament, deu ous i quatre rovells, amb un polsim de sal. 
  4. Escorrem les patates fregides i les passem al bol on hem batut els ous. Ho integrem bé amb una mica més de sal, i les hi deixem deu minuts, per tal que vagin amarant-se amb l'ou. 
  5. Coem una ració individual de truita en una paella, amb un raig d'oli, uns vuit segons, i li fem el tomb amb l'ajut d'un plat o tombatruites. Per l'altra banda l'hi deixarem uns vint segons més. La tombem un altre cop i la coem uns segons més per l'altra banda. La gràcia és que quedi segellada per fora i cremosa per dins. Faríem el mateix amb les altres tres truites. 
Anar al contingut