Smash burger de lluç

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El lluç és un peix blanc que conté menys d'un 2% de greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g de lluç

    8 fulles de julivert

    20 g molla de pa

    20 ml llet

    Pebre vermell dolç fumat

    Pa d'hamburguesa brioix

    Salsa d'aperitiu

    Maionesa

    Cabdell

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Comencem tallant pel mig un pa d'hamburguesa tipus brioix i en torrem les dues parts.
  2. Mentre es va torrant, posem en un bol 20 g de molla de pa i 20 ml de llet i deixem que la molla quedi ben amarada.
  3. Afegim en un bol 100 g de lluç tallat, 8 fulles de julivert --que piquem-- i mitja culleradeta de pebre vermell dolç fumat i ho integrem.
  4. Traiem el pa torrat de la paella i el reservem.
  5. Amb la barreja, acabem fent-ne una bola. Afegim oli a la paella amb què hem torrat el pa i hi afegim la bola que hem fet.
  6. Amb un utensili de premsa per a hamburgueses esclafem la barreja per formar una smash burger de lluç i la coem.
  7. Mentrestant, anem preparant la salsa. Posem en un bol maionesa, hi afegim salsa de vermut i ho integrem bé. Un cop ho tenim tot ben integrat ho reservem.
  8. Un cop tinguem l'hamburguesa cuita d'una banda, la girem i la coem durant 2 minuts.
  9. En el moment en què tinguem l'hamburguesa cuita comencem a emplatar. Posem una de les llesques torrades a la base, després hi afegim oli i, a sobre l'hamburguesa, la maionesa amb salsa d'aperitiu. Ho acabem amb un cabdell ja net i tanquem l'hamburguesa amb l'altra llesca de pa que també hem torrat.
Anar al contingut