Serranito marí

Imatge recepta de Serranito marí
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La moixama és una salaó molt apreciada de la tonyina, un peix blau amb un alt contingut en omega-3, greixos essencials importants en la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    150 g llom de tonyina vermella 

    20 g moixama laminada 

    1 barreta de Viena 

    1 ou 

    1 llimona 

    Pebrot vermell escalivat 

    Sal 

    Oli suau 

    Oli OVE 

    Pebre 

    Mantega  

    Pasta de wassabi 

PREPARACIÓ

  1. Comencem per fer una maionesa amb 1 ou, sal, gotes d'una llimona, un dit de pasta de wasabi i oli suau fins a cobrir-ho i uns tres dits més. Ho emulsionem i ho reservem. 
  2. Torrem a la paella una barreta de pa de Viena oberta pel mig amb una mica de mantega.  
  3. Salpebrem un llom de tonyina vermell i el coem volta i volta al foc, que quedi una mica cru per dins. 
  4. Muntem l'entrepà posant-hi maionesa, la tonyina, unes làmines de moixama, 2 tires de pebrot escalivat i el tanquem. 
Anar al contingut