Rotllets de festucs

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els festucs són una fruita seca i, com a tal, són rics en greixos cardiosaludables, també en vitamines i en minerals, i tenen un bon contingut de proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 làmina de pasta de full

    75 g sucre llustre

    70 g festucs naturals i pelats

    1 llima

PREPARACIÓ

  1. Comencem triturant 70 g de festucs. Els triturem fi, però que quedin trossets.
  2. Un cop ho tinguem, en reservem dues cullerades per emplatar. La resta la posarem dins de la pasta de full.
  3. Estenem a la fusta 1 làmina de pasta de full. La tallem per la meitat i en reservem una. L'altra la fem servir per a la recepta. Farcim la pasta de full amb festucs triturats. I emboliquem la pasta de full al llarg.
  4. Tallem el cilindre farcit en 6 trossos, agafem una safata per al forn i hi posem un paper de forn arrugat prèviament i hi distribuïm els rotllets.
  5. Ho enfornem durant 30 minuts a 200º.
  6. Abans que surtin els rotllets del forn, fem glacejat de llima. Posem en un bol 75 g de sucre de llustre, una mica de pell de llima i un bon raig de suc de llima. Ho barregem bé fins a aconseguir una textura semblant a la d'un iogurt bevible.
  7. Traiem del forn els rotllets un cop hagin passat els 30 minuts, els cobrim amb el glacejat de llima i ho enfornem durant un minut més.
  8. Passat el minut, traiem la safata del forn i traslladem els rotllets a una altra safata, on posarem a sobre festucs triturats.
Anar al contingut