Raviolis d'espinacs amb calamars

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El calamar és un cefalòpode ric en proteïnes d'alt valor biològic i font de iode, un mineral que participa en el creixement mental i físic.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 125 g raviolis d'espinacs de pasta fresca

    45 g tomàquet concentrat

    10 g tinta de sípia

    120 g calamar

    10 g tàperes

    Sidra

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Posem aigua a bullir.
  2. Mentre l'aigua es va escalfant, tallem a daus 120 g de calamar.
  3. Un cop els tinguem tallats, els afegim a una paella amb oli i els saltem durant un minut i mig.
  4. Posteriorment hi afegim 45 g de tomàquet concentrat i ho barregem bé.
  5. Quan l'aigua bull hi afegim 125 g de raviolis frescos d'espinacs i els deixem al foc durant 3 minuts.
  6. A la paella on tenim el calamar hi afegim un raig de sidra.
  7. I mentre es va evaporant hi afegim 10 g de tinta de sípia, que la courem fins que arrenqui el bull.
  8. Un cop hagin passat 3 minuts des que hi hem posat la pasta, passem a la paella la pasta cuita i una mica de l'aigua de la cocció. I ho integrem bé.
  9. En el moment d'emplatar hi afegim unes quantes tàperes, que hem maltallat, a la ració de raviolis d'espinacs amb calamar que vulguem menjar.
Anar al contingut