Préssec amb crema i coca de vidre

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els préssecs són rics en betacarotens (provitamina A), que ajuden al manteniment de la pell, de la visió i del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 2 PERSONES:

    70 g sucre

    30 g xocolata blanca

    12 g maizena

    300 ml beguda de nous

    3 ous

    1 préssec d'Ordal

    1 taronja

    Vi malvasia

    Canonet de canyella

    Coca de vidre

    Mantega

PREPARACIÓ

  1. Pelem una pela de taronja i la posem en un pot juntament amb el canonet de canyella, 50 g de sucre, 300 ml de beguda de nous (menys una miqueta) i ho posem a escalfar.  
  2. En un altre bol hi posem la resta de beguda de nous amb 12 g de maizena, 3 rovells d'ou i ho integrem. 
  3. Aboquem al bol un raig de la beguda que tenim calenta i ho integrem a poc a poc perquè agafi temperatura gradualment. Ho anirem fent fins a abocar-la tota i ho courem 1 minut a foc mitjà fins que espesseixi. 
  4. Traiem la canyella i la pela de taronja. 
  5. Maltallem 30 g de xocolata blanca i l'afegim al foc. Remenem amb varetes manuals perquè es desfaci. 
  6. Posarem dos bols, un amb gel i l'altre a sobre per fer el bany maria invertit. Aboquem al bol de dalt la crema i ho anirem removent amb varetes perquè es refredi. 
  7. Pelem i tallem a daus un préssec d'Ordal. 
  8. El posem en una paella al foc amb una nou de mantega i el saltem durant 2 minuts. 
  9. Hi afegim una cullerada de sucre i ho caramel·litzem durant 1 minuts. 
  10.  Hi aboquem un raig de malvasia i esperem fins que s'evapori l'alcohol.  
  11. Trossegem amb les mans una coca de vidre. 
  12. En un plat hi posem la crema refredada, el préssec per sobre i hi acabem de ratllar una mica de pela de taronja per sobre. La coca de vidre ens servirà de cullera per menjar-nos-ho.
Anar al contingut