Porridge de xocolata

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La civada és un cereal molt especial, ja que conté una gran quantitat de fibra, minerals i greixos saludables.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 ml beguda de nous

    30 g flocs de civada

    25 g crema d'ametlla

    20 g anacards salats

    3 maduixes

    1 plàtan

    Cacau 100% en pols

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem un pot a escalfar i hi aboquem 30 g de flocs de civada i els torrem durant 3 minuts.
  2. Pelem i mal tallem 1 plàtan madur i l'afegim al pot juntament amb 1 cullerada de cacau en pols, un pessic de sal i 250 ml de beguda de nous. Ho integrem i ho coem a foc mitjà durant 8 minuts i ho anem remenant de tant en tant.
  3. Un cop hagin passat els 8 minuts i el porridge estigui cuit, tallem a làmines 3 maduixes netes i les reservem.
  4. Agafem 20 g anacards naturals, els mal tallem i els reservem.
  5. Finalment, posem el porridge en un plat fondo i per sobre hi posem les maduixes laminades i els anacards picats. Per acabar-ho, hi afegim 25 g de crema d'ametlla.
Anar al contingut