Patata gratinada al microones

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Una de les cerques més habituals a internet és "Monna Lisa'' i avui la tindrem com a protagonista al plat. No pintarem ni farem cap quadre, sinó que l'Arnau París farà servir una patata monalisa per fer una patata gratinada al microones.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 patata

    30 g sobrassada

    30 g calamarsons descongelats

    Formatge semicurat

    Mel de flors

    Farigola fresca

    Oli

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Emboliquem amb un drap humit 1 patata monalisa amb pell. La posem en un recipient de vidre amb tapa i la coem al microones 10' a 800 W.
  2. Un cop passin els 10 minuts, deixem la patata temperant-se. Quan estigui prou temperada per manipular-la, la tallem per la part superior al llarg. La buidem amb una cullera deixant 1 cm de gruix interior.
  3. La polpa de la patata que traiem la reservem en un bol, i la patata buida, en un plat.
  4. Deixem la paella escalfant-se i hi posem 30 g de sobrassada mal tallada i la saltem durant 1 minut.
  5. Aprofitem per salar 30 g de calamars i els afegim a la paella amb la sobrassada. Ho saltem tot durant 30 segons.
  6. Mentre es va acabant de saltar, salpebrem la polpa de la patata.
  7. Aboquem el contingut de la paella al bol de la polpa de la patata i ho integrem tot bé amb una forquilla.
  8. Un cop ho tinguem ben integrat, farcim la patata amb una cullera.
  9. Agafem formatge semicurat i el ratllem a la part superior de la patata.
  10.  La posem en un recipient de vidre i la coem durant 1 minut a 800 W.
  11. Un cop passat el minut, podem emplatar la patata afegint-hi un raig de mel i farigola fresca.
Anar al contingut