Pastisset de poma amb melmelada

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble que, si es menja cuita, és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones: 

    1/2 pasta de full  

    1 poma golden 

    2 cullerades de melmelada de préssec 

    Sucre 

    1 ou  

    Canyella en pols  

PREPARACIÓ

  1. Tallem pel mig una poma golden i la pelem.  
  2. Laminem la poma amb la mandolina o la tallem amb el ganivet, ben fina.  
  3. Tallem pel mig 1/2 full d'una pasta de full.  
  4. Cobrim la meitat de la pasta de full amb la poma laminada, encavalcant cada tall amb el tall anterior. Ho empolsimem amb canyella en pols.  
  5. Pintem l'altre full amb unes quantes cullerades de melmelada de préssec.  
  6. Tapem el full de la poma amb el full de la melmelada.  
  7. Tanquem el perímetre amb una forquilla. 
  8. Batem un ou en una tassa i pintem el pastís amb l'ou batut.  
  9. Deixem el pastís a sobre d'una safata de forn. Empolsimem el pastís amb sucre. Fiquem el pastís al forn, 20 minuts, a 200 ºC. 
  10. Deixem que el pastís es refredi i l'emplatem. 
Anar al contingut