Pasta amb sardina fumada

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les sardines són font de vitamina D, essencial per a l'absorció del calci i el fòsfor dels aliments.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a una persona

    125 g pasta fresca  

    10 olives sense pinyol 

    3 lloms de sardina fumada en conserva 

    3 arbrets de bròcoli  

    1 tomàquet pebrot 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem l'aigua de la pasta a escalfar dins una olla, amb una mica de sal. Tapem l'olla.  
  2. Posem una paella a escalfar.  
  3. Tallem a làmines 3 arbrets de bròcoli. 
  4. Tallem en 3 trossos 3 lloms de sardina fumada.  
  5. Posem l'oli de les sardines a escalfar a la paella. 
  6. Tallem a grills un tomàquet pebrot i després, a daus petits. 
  7. Si l'aigua de la pasta ja bull, hi tirem la pasta: 125 g de pasta fresca tipus orecchiette i ho remenem. 
  8. Afegim les làmines de bròcoli a la paella calenta i els saltem.  
  9. Afegim el tomàquet tallat a la paella i el saltem amb el bròcoli. Si cal, hi afegim més oli.  
  10. Tornem a remenar la pasta.  
  11. Afegim a la paella els lloms de sardina i 10 olives sense pinyol. Ho integrem. 
  12. Rescatem els orecchiette bullits amb l'aranya i els afegim a la paella o els acabarem de saltar. Hi afegim una mica de pebre negre i sal, si cal. 
  13. Ho integrem tot i apaguem el foc. 
Anar al contingut