Malagueta (Oli aromatitzat) - Cap Verd

- Programa: Karakia
- Cuina: Alcidia Delgado, Sant Feliu de Llobregat
INGREDIENTS
- oli d'oliva
- malagueta (bitxos picants)
- alls
- llorer
- pebre blanc
- pebre negre
PREPARACIÓ
Introduïu en una ampolla de vidre força bitxos picants sencers, uns quants grans d'all, fulles de llorer i força pebre blanc i negre. Ompliu l'ampolla amb oli d'oliva i deixeu-lo macerar uns quants dies perquè agafi el gust dels condiments.
A mesura que l'ampolla es vagi buidant, aneu-la reomplint amb més oli.
Quan aromatitzeu algun plat amb vinagreta, tingueu en compte que és molt picant, probablement amb un rajolí n'hi hagi prou. A Cap Verd se'n posen fins i tot a les sopes. Proveu-ho.
A mesura que l'ampolla es vagi buidant, aneu-la reomplint amb més oli.
Quan aromatitzeu algun plat amb vinagreta, tingueu en compte que és molt picant, probablement amb un rajolí n'hi hagi prou. A Cap Verd se'n posen fins i tot a les sopes. Proveu-ho.